Facebook Pixel Άρχισαν οι εκκαθαρίσεις στον ΠΑΟ! Προς την έξοδο κι άλλος μετά τον Λεντέσμα! Το "μήνυμα" Ουζουνίδη
| 2016-12-17 22:25:00

Άρχισαν οι εκκαθαρίσεις στον ΠΑΟ! Προς την έξοδο κι άλλος μετά τον Λεντέσμα! Το "μήνυμα" Ουζουνίδη

Άρχισαν οι εκκαθαρίσεις στον ΠΑΟ! Προς την έξοδο κι άλλος μετά τον Λεντέσμα! Το "μήνυμα" Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος έχει …σηκώσει μανίκια και ήδη έχει ξεκινήσει το «ξεσκαρτάρισμα» ενόψει Γενάρη. Δεν θα τον ανεχθεί άλλο στην ομάδα, ήδη του έδειξε τον δρόμο προς την έξοδο!

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι αλλαγές στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γενάρης πλέον είναι πολύ κοντά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει, ότι πριν τις μεταγραφές, θα πρέπει να έχουν ξεμπερδέψει με την… εκκαθάριση του ρόστερ.

Ο Έλληνας κόουτς εδώ και αρκετές ημέρες έχει πάρει τις αποφάσεις του για τους ποδοσφαιριστές που δεν του κάνουν και πρώτος στην σχετική λίστα, είναι ο Κριστιάν Λεντέσαμα. Ο έμπειρος χαφ μπορεί να έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με το Τριφύλλι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ, ενώ και ψυχολογικά είναι πολύ «πεσμένος» μετά την αποχώρηση του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος είχε «τρέξει» προσωπικά τη μεταγραφή του το καλοκαίρι.

Ο Ουζουνίδης λοιπόν, όπως σας γράψαμε και στο ρεπορτάζ του SportDog αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, έχει ζητήσει την αποχώρηση του Λεντέσμα, ωστόσο όπως επίσης σας είχαμε μεταφέρει, μαζί του θα φύγει και ακόμα ένας ξένος άσος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο λόγος για τον Ιβάν Ιβανόφ, ο οποίος από παιχνίδι σε παιχνίδι, γίνεται συνεχώς και χειρότερος.

Ο Βούλγαρος αμυντικός ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα ως μία έξτρα λύση για τα μετόπισθεν, ωστόσο δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ούτε επί Στραματσόνι ούτε επί Ουζουνίδη. Μάλιστα, η νέα του γκάφα στο 1-0 του Απόλλωνα για το Κύπελλο, φαίνεται πως ήταν και η τελευταία, καθώς ο νέος κόουτς του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να τον… ανεχτεί άλλο. Ο Ιβανόφ αποτελεί «κίνδυνο» για την άμυνα του Τριφυλλιού και για αυτό αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.

Ο Ουζουνίδης άλλωστε του έστειλε ήδη το πρώτο… μήνυμα, καθώς τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα και του έδειξε ότι πλέον δεν υπολογίζεται. Αν μάλιστα βρεθεί λύση και στο οικονομικό, δεν αποκλείεται η διοίκηση να λύσει το συμβόλαιο του και να τον αφήσει να φύγει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags