Facebook Pixel Γκέλα με τη... βούλα -του πέναλτι- η Λίβερπουλ, παλικαρίσια νίκη η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-02 19:57:00

Γκέλα με τη... βούλα -του πέναλτι- η Λίβερπουλ, παλικαρίσια νίκη η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκέλα με τη... βούλα -του πέναλτι- η Λίβερπουλ, παλικαρίσια νίκη η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Κόκκινοι δέχθηκαν δυο γκολ με πέναλτι και "κόλλησαν" στο 2-2 με τη Σάντερλαντ, ενώ οι Πολίτες επικράτησαν της Μπέρνλι παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μια ώρα αγώνα!

Η Λίβερπουλ έκανε ακόμα ένα "δώρο" στην πρωτοπόρο Τσέλσι αφού έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Σάντερλαντ και παρέμεινε 5 βαθμούς πίσω από τους "μπλε", οι οποίοι έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε δυο φορές με τους Στάριτζ και Μανέ, αλλά ισοφαρίστηκε σε αμφότερες τις περιπτώσεις από εύστοχα πέναλτι του Ζερμέν Ντεφό. Μάλιστα, το δεύτερο πέναλτι παραχώρησε ο μέχρι τότε κορυφαίος Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ, ο οποίος βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και από... ωραίος μετατράπηκε σε μοιραίος!

Αντιθέτως, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μπέρνλι, παρά το γεγονός ότι το ματς "στράβωσε" από την αποβολή του Φερναντίνιο μόλις στο 32'. Οι Πολίτες, ωστόσο, δεν προήθηκαν και πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Κλισί και Αγκουέρο να σκοράρουν. Παρά τη μείωση του σκορ από τον Μι, η Σίτι άντεξε και μείωσε τη διαφορά της από τη 2η Λίβερπουλ στους 2 βαθμούς.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Μίντλεσμπρο - Λέστερ 0-0

Έβερτον - Σαουθάμπτον 3-0 (73' Ένερ Βαλένσια, 81' πέν. Μπέινς, 89' Λουκακού)

Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι 2-1 (58' Κλισί, 62' Αγκουέρο / 70' Μι)

Σάντερλαντ - Λίβερπουλ 2-2 (25' πέν. και 84' πέν. Ντεφό / 20' Στάριτζ, 72' Μανέ)

Γουέστ Μπρομ - Χαλ 3-1 (49' Μπραντ, 62' ΜακΌλεϊ, 73' Μόρισον / 21' Σνόντγκρας)

 

Сандерленд - Ливерпуль 2:2. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2016/17. 20 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags