Facebook Pixel Η Πλίμουθ σταμάτησε τα... τσικό της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-08 18:55:00

Η Πλίμουθ σταμάτησε τα... τσικό της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πλίμουθ σταμάτησε τα... τσικό της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε τη νέοτερη ενδεκάδα στην ιστορία της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να "κολλήσουν" στο 0-0 με την ομάδα της 4ης κατηγορίας και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Κύπελλο σε επαναληπτικό!

Κόντρα στην Πλίμουθ της 4ης κατηγορίας η Λίβερπουλ ήταν το μεγάλο φαβορί, ωστόσο έμεινε στο 0-0 μέσα στο «Άνφιλντ» και θα παίξει την πρόκριση για τους «32» του FACupσε επαναληπτικό.

Βέβαια, αυτό συνέβη κυρίως επειδή ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε όχι μόνο να ξεκουράσει τα αστέρια του, αλλά να ρίξει στη μάχη όλους τους μικρούς παρατάσσοντας τη νεότερη ενδεκάδα της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας σήμερα ήταν τα 21 χρόνια και 296 ημέρες σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ (22 χρόνια και 303 μέρες από το 1965)!

Προς το τέλος, βλέποντας τα πράγματα να «σκουραίνουν» ο Κλοπ έβαλε στο ματς τους Φιρμίνο, Λαλάνα και Στάριτζ. Μάλιστα, ο τελευταίος είχε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει στο 86’, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Τελικά, τίποτα δεν άλλαξε και το 0-0 παρέμεινε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags