Facebook Pixel Εξελίξεις με Ιμπάρμπο! Γύρισε για να... μετακομίσει στην Τουρκία;
| 2017-01-19 19:05:00

Εξελίξεις με Ιμπάρμπο! Γύρισε για να... μετακομίσει στην Τουρκία;

Εξελίξεις με Ιμπάρμπο! Γύρισε για να... μετακομίσει στην Τουρκία;

Συνεχίζονται τα σενάρια για το μέλλον του Κολομβιανού και ένα από αυτά εμπλέκει νέα τουρκική ομάδα στο παιχνίδι για την απόκτησή του!

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν είναι πια αγνοούμενος, αφού βρίσκεται στην Ελλάδα παρουσία του μάνατζέρ του, μετά την αδικαιολόγητη απουσία του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πάντως, είναι κοινό μυστικό ότι ο Κολομβιανός δεν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μάλιστα εύχεται η Κάλιαρι, που έχει τα δικαιώματά του, να συμφωνήσει με κάποια ομάδα από το εξωτερικό ώστε οι Πράσινοι να τον ξεφορτωθούν.

Το γεγονός ότι ο Κολομβιανός επέστρεψε στη χώρα μας παρουσία του ατζέντη του και θα έχει συνάντηση με το Νίκο Λυμπερόπουλου προδίδει εξελίξεις, την ώρα που το ιταλικό «tuttomercatoweb» τον συνδέει ξανά με την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, και ενώ πριν λίγο καιρό είχε γραφτεί το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Ιμπάρμπο, ενώ τώρα οι Ιταλοί κάνουν λόγο για πρόθεση της Αντάλιασπορ να τον αποκτήσει. Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Τούρκοι ενδέχεται να κάνουν άμεσα πρόταση στην Κάλιαρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags