05/07/11 - 09:57

Στον αέρα η σέντρα

Πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου το νέο πρωτάθλημα έπειτα από όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες στην Αθλητική Δικαιοσύνη.  

Στον αέρα η σέντρα
41.666views 0shares

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα στημένα ματς, αλλά και οι νέες εξελίξεις που αναμένονται σε δικαστικό επίπεδο, έχουν προβληματίσει τους ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και προκαλούν ανησυχία για το πότε θα τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή η έναρξη του νέου πρωταθλήματος είναι στον αέρα και η σέντρα που είχε καθοριστεί για τις 27 και 28 Αυγούστου θα αναβληθεί πιθανότατα για τις 11 ή 18 Σεπτεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έχουν παραλάβει την ογκώδη δικογραφία και τις απολογίες των κατηγορουμένων στην ποινική Δικαιοσύνη και ετοιμάζονται να ασκήσουν διώξεις, η υπόθεση δεν θα τελεσιδικήσει άμεσα.

Και αυτό διότι αναμένεται νέα δικογραφία από τη Θεσσαλονίκη, που θα αφορά πρόσωπα από τη Βόρεια Ελλάδα και ενδεχομένως σε νέα άσκηση διώξεων, ενώ σε εκκρεμότητα υπάρχει και από πλευράς ΣΔΟΕ ο έλεγχος λογαριασμών.

Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ