-->
18/02/17 - 10:58

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ατάκες των Τούρκων για Καρντόσο...

Διόλου τιμητικά ήταν τα λόγια των ανθρώπων της Οσμάνλισπορ για τον Παραγουανό φορ του Ολυμπιακού

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ατάκες των Τούρκων για Καρντόσο...
44.126views 0shares

Σύμφωνα με ρεπορτάζ σημερινό της Livesport στην τουρκική ομάδα εξέφρασαν την απορία τους για την εμφάνιση του Ολυμπιακού, επικεντρώνοντας σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Την επιλογή της διοίκησης των ερυθρολεύκων να εμπιστευθεί τον Καρντόσο, του Πάουλο Μπέντο να τον ξεκινήσει βασικό αλλά και για άλλους παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

«Περιμέναμε πολύ καλύτερο τον Ολυμπιακό αλλά με το παιχνίδι του μας διευκόλυνε και μας έκανε ένα ωραίο δώρο. Τον ευχαριστούμε», ήταν τα λόγια του αρχηγού της ομάδας, Τσουρουκτσού όπως τα μετέφερε στον δημοσιογράφο Ουνούρ Γιλντίζ.

Ο τελευταίος ανέφερε για τον Καρντόσο... «Έφυγε από την Τουρκία καθώς δεν κρίθηκε χρήσιμος για την Τραμπζονσπορ μετά τη δεύτερη χρονιά και βρήκε θέση στον Ολυμπιακό. Αλλά απορούμε πως τον εμπιστεύθηκε ότι είναι δεδομένο ότι η ελληνική ομάδα είναι πιο φιλόδοξη από την Τραμπζονσπορ».

«Ο Καρντόσο δεν ήταν απειλή για εμάς», τονίζει ο Ιμπραήμ Μελίχ Γκογκτσεκ, γιος του προέδρου της ομάδας και δημάρχου της Άγκυρας. «Στον επαναληπτικό η Οσμανλίσπορ έχει το περιθώριο να πείσει ότι η πορεία της στη φετινή διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ δεν αποτελεί σύμπτωση, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έδειξε ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται με φόβο», κατέληξε. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ