Facebook Pixel Έφτασε μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και τώρα σταμάτησε το ποδόσφαιρο!
| 2017-03-24 20:13:00

Έφτασε μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και τώρα σταμάτησε το ποδόσφαιρο!

Έφτασε μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και τώρα σταμάτησε το ποδόσφαιρο!

Ήταν σχεδόν κλεισμένος από τους Πειραιώτες, ωστόσο τελικά υπήρξε θετική έκβαση με τον Καρντόσο και ο Παραγουανός του… έφαγε την θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ίσως αν έπαιζε σήμερα στον Ολυμπιακό, να μην αποφάσιζε να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ο λόγος για τον Κέβιν Κουράνι, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 35 ετών. Παρά το γεγονός πως , όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε προτάσεις από ομάδες της Ρωσίας, της Κίνας και του Κατάρ, προτίμησε να μην εγκαταλείψει την Στουτγκάρδη, ώστε να βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του.

Ο Κουράνι, το καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ είχε ήδη συμφωνήσει, ωστόσο τελικά δεν ήρθε καθώς υπήρξε λύση στο… κόλλημα που υπήρχε τότε με τον Καρντόσο!

Ο παλαίμαχος, πλέον, ποδοσφαιριστής σποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους «κίλερ» στην σύγχρονη ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, φτάνοντας στην τέταρτη θέση της λίστας των πρώτων σκόρερ στην ιστορία της Σάλκε με 71 τέρματα σε 162 παιχνίδια.

Συνολικά, σε συλλογικό επίπεδο κατάφερε να σημειώσει 171 τέρματα σε 431 αναμετρήσεις, αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Στουτγκάρδη, Σάλκε, Ντιναμό Μόσχας και Χοφενχάιμ, ενώ με την φανέλα της εθνικής Γερμανίας σκόραρε 19 φορές σε 52 συμμετοχές.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags