Facebook Pixel Απογοήτευση αλλά και πίστη από Μαλεζά!
| 2017-04-12 21:55:00

Απογοήτευση αλλά και πίστη από Μαλεζά!

Απογοήτευση αλλά και πίστη από Μαλεζά!

O έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή στη Λεωφόρο, αλλά εξέφρασε την πίστη πως η ανατροπή είναι εφικτή στη ρεβάνς της Τούμπας

«Δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ειδικά στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, δεν το περιμέναμε, έγινε από μια κόντρα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε, έχουμε παιχνίδι στην έδρα μας, όπως σκόραραν αυτοί, μπορούμε και εμείς. Έχουμε αρκετές ελπίδες για να περάσουμε στον τελικό», δήλωσε στην κάμερα του COSMOTESports ο αμυντικός του Δικεφάλου.

«Ήμασταν κακοί στο παιχνίδι, για να περάσεις τον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι καλύτερος. Στην έδρα μας δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, υστερήσαμε σε πολλά πράγματα σήμερα, δεν είναι ένα και δυο… Να δούμε τι γίνεται, για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Μιλάω συνέχεια στις δηλώσεις μου για το επόμενο ματς, γιατί δεν θέλω να το θυμάμαι. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όταν κάτι δεν πάει καλά, κοιτάμε να το διορθώσουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι υπάρχουν πολλές δυσκολίες και έτσι στο επόμενο πρέπει να το κάνουμε άμεσα», πρόσθεσε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags