Facebook Pixel Τα πόδια του βαστάνε! Οι ιδιοκτήτες θα τον βαστήξουν;
| 2011-01-14 22:30:00

Τα πόδια του βαστάνε! Οι ιδιοκτήτες θα τον βαστήξουν;

Τα πόδια του βαστάνε! Οι ιδιοκτήτες θα τον βαστήξουν;

Ο Παπαλουκάς το πέταξε το μπαλάκι στους Αγγελόπουλους. "Βαστάνε τα πόδια μου", είπε, καθώς θέλει να συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο. Οι ιδιοκτήτες θέλουν; Ο sportdog αποκαλύπτει...

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, στα 34 του και ενώ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί αποχώρησής του από την ενεργό δράση το προσεχές καλοκαίρι, σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως ουδέποτε άφησε να εννοηθεί πως θα σταματήσει το μπάσκετ: "Μα, δεν έχω πει ποτέ ότι θα σταματήσω το μπάσκετ! Στην εφετινή παρουσίαση του πρωταθλήματος, είχα πει ότι ίσως να είναι η τελευταία φορά που θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση, ως αρχηγός του Ολυμπιακού. Σωματικά αισθάνομαι καλά, δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και θα δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν. Διάθεση έχω, απλά η ψυχολογία των αθλητών κρίνεται τις περισσότερες φορές από το αποτέλεσμα κι επειδή εγώ έχω μάθει να κερδίζω, αν καταφέρουμε να επιστρέψουμε στους τίτλους, φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσω. Η επιτυχία σου δίνει πάντα κίνητρο να συνεχίσεις, όσο αντέχεις φυσικά... Δεν μ' αρέσει να κοροϊδεύω, αλλά πιστεύω ότι ακόμη με κρατάνε τα πόδια μου"!

Αυτά είπε ο Παπαλουκάς. Πως αν πάρει πρωτάθλημα φέτος με τον Ολυμπιακό, κάνει κέφι να συνεχίσει. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, το θέμα είναι τι θα πουν οι Αγγελόπουλοι, καθώς η διάθεσή τους απέναντι στον διεθνή πλέι-μέικερ δεν είναι και πολύ καλή από το περασμένο καλοκαίρι.

Τι έγινε τότε;

Οι ιδιοκτήτες πρότειναν μείωση αποδοχών στον Παπαλουκά, ο οποίος όμως "πάτησε" πάνω στο τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει όταν επέστρεψε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είπε "όχι" κι έτσι οι ετήσιες αποδοχές του παρέμειναν - εν μέσω κρίσης - στα 3,5 εκ. ευρώ!

Τι έμαθε ο σκύλος πως σκέφτονται τώρα οι Αγγελόπουλοι, για το ενδεχόμενο συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Παπαλουκά; Να τον κρατήσουν με ... 500 χιλιάρικα το χρόνο!

Δηλαδή με μείωση αποδοχών κατά ...3 εκ. ευρώ! Αν συμβεί αυτό, θα είναι η μεγαλύτερη μείωση στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. μεγαλύτερη κι από εκείνη που δέχθηκε πρόπερσι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όταν συμφώνησε με τους Γιαννακόπουλους αντί να πάρει 3 εκ. ευρώ, όπως προέβλεπε το συμβόλαιό του, να μείνει με 1,5 εκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags