Facebook Pixel "Βόμβα" από Ινιέστα για το μέλλον του και ατάκα για Βαλβέρδε!
| 2017-05-24 18:41:00

"Βόμβα" από Ινιέστα για το μέλλον του και ατάκα για Βαλβέρδε!

"Βόμβα" από Ινιέστα για το μέλλον του και ατάκα για Βαλβέρδε!

Αναταραχή στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα προκαλούν οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας!

Ο Αντρές Ινιέστα έχει εξελιχθεί σε σύμβολο για την Μπαρτσελόνα, συνεπώς προκάλεσαν ένα μικρό… σοκ οι δηλώσεις του στο ραδιόφωνο RAC1, με τις οποίες αποκάλυψε ότι δεν ξέρει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2018!

«Είναι πιθανό να μην κλείσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Ακόμα σκέφτομαι εάν θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου ή όχι. Υπάρχουν αμφιβολίες και οφείλω να αξιολογήσω τις καταστάσεις. Δεν λέω εάν θα ανανεώσω ή όχι. Εφτασα απλά στο σημείο που πρέπει να αξιολογήσω το πώς πήγε η σεζόν και κάνω την αξιολόγησή μου. Εχω πει από καιρό ότι εφόσον φτάσει η στιγμή της αποχώρησης μου, αυτή δεν θα είναι μία κόντρα μεταξύ εμένα και της Μπαρτσελόνα, αλλά θα αναζητήσουμε τον καλύτερο τρόπο για όλους μας. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι η μίνιμουμ πρόθεσή μου παραμένει το να εξαντλήσω το υπάρχον συμβόλαιο και αυτό προτίθεμαι να κάνω», τόνισε ο σπουδαίος Καταλανός μέσος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ερνέστο Βαλβέρδε και το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, λέγοντας τα εξής:

«Εάν τελικά ο κόουτς θα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, του εύχομαι κάθε καλή τύχη. Εφόσον επιλεχτεί, θα είναι επειδή είναι ικανός για να βρίσκεται εδώ. Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει τι συμβαίνει σε αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags