Facebook Pixel Αποθεώνει Βαλβέρδε για τη δουλειά του στον Ολυμπιακό ο Γκουαρδιόλα!
| 2017-06-05 17:49:00

Αποθεώνει Βαλβέρδε για τη δουλειά του στον Ολυμπιακό ο Γκουαρδιόλα!

Αποθεώνει Βαλβέρδε για τη δουλειά του στον Ολυμπιακό ο Γκουαρδιόλα!

Τα καλύτερα για τον Βάσκο τεχνικό εξακολουθεί να λέει ο Πεπ, μόνο που αυτή τη φορά αναφέρθηκε και στην Ελλάδα!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει εκφράσει ήδη πολλάκις τη θετική του γνώμη για το νέο τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, και το έπραξε ακόμα μια φορά σε εκδήλωση του ιδρύματος «Γιόχαν Κρόιφ», στην οποία βρέθηκε.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε και στη θητεία του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως ο Βαλβέρδε έκανε πολύ καλή δουλειά στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Είμαι τυχερός γιατί ο Ερνέστο είναι καλός φίλος μου και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά. Προσιτός άνθρωπος και σπουδαίος προπονητής. Δεν επιλέχθηκε τυχαία από τη Μπαρτσελόνα. Αλλωστε, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Βαλένθια, Αθλέτικ Μπιλμπάο τα πήγε περίφημα».

Οσο για το τι χρειάζεται η Μπαρτσελόνα για να επιστρέψει στην κορυφή, ο Καταλανός κόουτς της Σίτι είπε: «Η Μπαρτσελόνα είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα της τελευταίας 15ετίας και αυτό σημαίνει πως πρέπει να κερδίζεις κάθε εβδομάδα. Στην Ευρώπη ένα κακό βράδυ είναι αρκετό να σε αφήσει εκτός. Στο πρωτάθλημα σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα και γι' αυτό σύντομα θα βρεθεί στην κορυφή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags