Facebook Pixel Όνειρα... δανεικά κι αγύριστα; Τι συμβαίνει με τα πιο καυτά μεταγραφικά ονόματα της ΑΕΚ
| 2017-06-14 20:59:00

Όνειρα... δανεικά κι αγύριστα; Τι συμβαίνει με τα πιο καυτά μεταγραφικά ονόματα της ΑΕΚ

Όνειρα... δανεικά κι αγύριστα; Τι συμβαίνει με τα πιο καυτά μεταγραφικά ονόματα της ΑΕΚ

Την ώρα που οι ΑΕΚτζήδες περιμένουν εξελίξεις για τους δύο παιχταράρες, οι ομάδες τους κάνουν κινήσεις τακτικής. Όλο το παρασκήνιο στον SportDog.

Χρόνος υπάρχει άπλετος στην ΑΕΚ για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Τα περιθώρια όμως στενεύουν όσον αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Ένωσης. Μην ξεχνάμε, ότι σε ένα μήνα η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» θα κληθεί να αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ακόμα δεν έχει διευθετήσει τους δύο βασικούς μεταγραφικούς στόχους, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για το ευρωπαϊκό ταξίδι των «κιτρινόμαυρων». Αναφερόμαστε στην παραμονή του Σέρχιο Αραούχο και την επιστροφή του Νάτσο Σκόκο.

Για τον πρώτο, έχουν σπάσει τα πληκτρολόγια και ο SportDog τα γράφει εδώ και καιρό. Την Τρίτη διέρρευσαν δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, που ανέφερε, ότι ο 25χρονος επιθετικός υπολογίζεται κανονικά, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν στον ελληνικό Τύπο ως κίνηση τακτικής. Βλέπετε, πριν λίγο καιρό διέρρευσε, ότι η ομάδα των Κανάριων Νήσων είναι κοντά στην απόκτηση δύο επθετικών, γεγονός που θα έθετε τον Αργεντινο εκτός πλάνων (πήρε ήδη τον Χεσέ και έχει στα υπόψιν τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα).

Οπότε, δεδομένα, η ισπανική ομάδα κινείται στρατηγικά. Όχι όμως για να δανείσει τον ποδοσφαιριστή, όπως κατά πάσα πιθανότητα επιδιώκει η ΑΕΚ, αλλά για να εξασφαλίσει την πώλησή του, σε όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα τιμή για αυτήν. Το σίγουρο είναι, ότι οριστικές εξελίξεις για τον «Κινέζο», είτε θετικές είτε αρνητικές, θα αργήσουμε να ακούσουμε. Ίσως και να «φάμε» όλο το καλοκαίρι μέχρι να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σκόκο, όλα αυτά που γράφονται τελευταία, ακούγονται κάπως παράξενα. Αυτό που διέρρευσε μέσω του ρεπορτάζ ως «συμφωνία με τον παίκτη» δεν ήταν τίποτα περισσότερο από «πρόταση δανεισμού». Δηλαδή, άλλον έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο φέρεται να «καίγεται» η ΑΕΚ, αλλά από την άλλη να θέλει να τον πάρει με αυτόν τον τρόπο, δείχνοντας την αναποφασιστικότητά της να επενδύσει και να αγοράσει.

Στον Τύπο χαρακτηρίστηκε ως «τρικ». Στην ουσία όμως, ό,τι συμφωνία με τον παίκτη και να υπάρχει, δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν συναινέσει η Νιούελς Ολντ Μπόις. Μια ομάδα που κυριολεκτικά χρωστάει σε όποιον μιλάει ισπανικά. Εξ ου και θα μπορούσε να τον πουλήσει αμέσως. Από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη προτάσεις για τον «υδραυλικό», θα μπορούσε να του καλύψει τον έναν χρόνο συμβολαίου που του οφείλει και να πληρώσει τις άλλες εκκρεμότητες.

Εχει πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης και μακάρι οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων να δουν το αγαπημένο τους αστέρι να ξαναφοράει τον δικέφαλο στο στήθος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags