Facebook Pixel Το αποκάλυψε ο Σκόκο - Τότε θα αποφασίσει για το μέλλον του!
| 2017-06-18 23:45:00

Το αποκάλυψε ο Σκόκο - Τότε θα αποφασίσει για το μέλλον του!

Το αποκάλυψε ο Σκόκο - Τότε θα αποφασίσει για το μέλλον του!

Την ώρα που οι φίλοι της ΑΕΚ αγωνιούν για το τι θα γίνει, ο Αργεντινός ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας του!

Μετά την λήξη της αναμέτρησης της Νιούελς Ολντ Μπόις με τη Λανούς, ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, μίλησε για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε ότι δεν έχει πάρει ακόμα οριστικές αποφάσεις για τη συνέχεια της καριέρας του. Αυτό θα συμβεί μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ενώ η απόφασή του θα παρθεί σύμφωνα με το συμφέρον της Νιούελς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σκόκο:

«Όταν έρθει η ώρα θα αποφασίσω τι θα κάνω στο μέλλον. Αυτήν τη στιγμή θα κοιτάξω να απολαύσω τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Μετά από αυτά θα δω τι θα κάνω και θα κοιτάξω να αποφασίσω σύμφωνα με το συμφέρον της Νιούελς.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν την απόφαση μου. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη. Όμως το μέλλον μου εξαρτάται από αυτό που είναι καλύτερο για το κλαμπ. Πιθανότατα ως το παιχνίδι με την Γοδόι Κρουζ να έχω πάρει μία απόφαση.

Θέλουμε να προκριθούμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Το αν θα τα καταφέρουμε δεν επηρεάζει την απόφαση μου, ωστόσο μακάρι να καταφέρουμε. Όλοι γνωρίζουν το τι ισχύει για εμένα. Η περίπτωση μου είναι διαφορετική από του Μάξι Ροντρίγκεζ. Αυτός μένει ελεύθερος, ενώ εγώ έχω συμβόλαιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags