Facebook Pixel Έχουν... τρελαθεί στον Ολυμπιακό με Σιώπη!
| 2017-06-22 00:05:00

Έχουν... τρελαθεί στον Ολυμπιακό με Σιώπη!

Έχουν... τρελαθεί στον Ολυμπιακό με Σιώπη!

Ποιο είναι το στοιχείο που έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών αναφορικά με τον Έλληνα μέσο;

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρία, όπου πραγματοποιεί την καλοκαιρινή του προετοιμασία. Το απόγευμα της Τρίτης ενσωματώθηκαν σε αυτή και οι δέκα διεθνείς που έλειπαν (Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου, Σιώπης, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ζντιέλαρ, Καπίνο, Γιαννιώτης).

Ακολούθως, το πρωί της Τετάρτης οι οκτώ από αυτούς πέρασαν τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, με εξαίρεση τους δυο τερματοφύλακες, Καπίνο και Γιαννιώτης, που προπονήθηκαν κανονικά.

Αυτοί που έκλεψαν την παράσταση στα συγκεκριμένα τεστ, ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Μανώλης Σιώπης, οι οποίοι «έσπασαν» τα κοντέρ!

Όσον αφορά στον δεύτερο, αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς τα αποτελέσματά του ήταν εντυπωσιακά και ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά του να πείσει τον Μπέσνικ Χάσι ότι αξίζει μια θέση στα βασικά του πλάνα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό είναι κάτι που επιθυμεί σφόδρα ο Έλληνας μέσος σύμφωνα με πληροφορίες,  καθώς φέρεται να έχει ως στόχο να μείνει και να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, ειδάλλως θα προτιμούσε να φύγει ως δανεικός στο εξωτερικό. Συνεπώς, δεν έχει κάποια διάθεση να μείνει στον Πειραιά, εάν πρόκειται να βλέπει τα παιχνίδια της ομάδας από την εξέδρα.

Θυμίζουμε ότι η μεταγραφή του Σιώπη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα από τον Ολυμπιακό, αλλά ο διεθνής παίκτης ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags