Facebook Pixel Από το sportdog στην ισπανική τηλεόραση! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-29 22:00:00

Από το sportdog στην ισπανική τηλεόραση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το sportdog στην ισπανική τηλεόραση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισπανικό κανάλι έκανε ρεπορτάζ για την ελληνική ομάδα που απαρτίζεται από πρόσφυγες, ένα θέμα που είχε αναδείξει το sportdog.gr πριν μερικούς μήνες.

Πριν από τρεις μήνες, το sportdog.gr σας είχε παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο θέμα. Στο πλαίσιο του ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, είχε παρευρεθεί στο ΟΑΚΑ μία ποδοσφαιρική ομάδα, διαφορετική από τις άλλες. Επρόκειτο για ένα συγκρότημα παικτών από χώρες της Μέσης Ανατολής, τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ίραν.

Όλοι τους πρόσφυγες έπαιζαν σε αυτήν την ομάδα, η οποία ηγούταν από μερικούς Έλληνες. Οι τελευταίοι τη δημιούργησαν με σκοπό,  να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους, να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Και γιατί όχι, να βρούνε λύσεις σε μερικά από αυτά.

Το sportdog.gr είχε παρουσιάσει ένα μικρό βίντεο, στο οποίο πήρατε μία γνωριμία από την ομάδα του Προσφυγικού Δικτύου, που αγωνίζεται σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα.

Όπως καταλαβαίνετε, μετά την προβολή του θέματος από την ιστοσελίδα μας, η ομάδα απέκτησε μεγαλύτερη αναγνωρισμότητα. Μάλιστα η φήμη του Προσφυγικού Δικτύο ξέφυγε των ελληνικών συνόρων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που τρεις μήνες μετά από το δικό μας ρεπορτάζ, είδαμε το προσφυγικό συγκρότημα να γίνεται θέμα σε ισπανικό κανάλι. Το συνδρομητικό "Movistar+" ταξίδεψε στη χώρα μας και παρουσίασε πλάνα από τον χώρο που αθλούνται τα παιδιά, πήρε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της ομάδας και τους ανθρώπους που την τρέχουν, οι οποίοι επιτελούν κοινωνικό έργο.

Πάρτε μία γεύση από το ρεπορτάζ των Ισπανών:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags