Facebook Pixel «Σήκωσε κουβέντα» η μεταγραφή Ταχτσίδη - Διάλογος Καραπαπά με οπαδούς και αντιδράσεις!
| 2017-06-30 19:11:00

«Σήκωσε κουβέντα» η μεταγραφή Ταχτσίδη - Διάλογος Καραπαπά με οπαδούς και αντιδράσεις!

«Σήκωσε κουβέντα» η μεταγραφή Ταχτσίδη - Διάλογος Καραπαπά με οπαδούς και αντιδράσεις!

Μεγάλη συζήτηση άνοιξε στο Facebook κάτω από το… μεταγραφικό post του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δείτε τι γράφτηκε!

Για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι και λίγη ώρα μετά την «διαρροή» για την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς, επιβεβαίωσε τη μεταγραφή και έδωσε… ειδήσεις και για τις άλλες υποθέσεις.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Επειδή πέρα απο τη δουλειά μας έχουμε και κάτι περίεργους που ζουν μέσα στο facebook, να ξεκαθαρίσω: 1) Ναι περνάει ιατρικά και θα υπογράψει ο 26χρονος ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ Παναγιώτης Ταχτσίδης με 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ!
2) ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ όπως και αυτή του Ζιλέ.
3) Επίσης πράγματι διαπραγματευόμαστε με Καρσελά και Εμενίκε.

Το συγκεκριμένο post όμως, «σήκωσε» μεγάλη συζήτηση, καθώς υπήρξαν σχόλια από φίλους του Ολυμπιακού που αντιδρούσαν με την συγκεκριμένη κίνηση, άλλα που στήριζαν την διοίκηση, αλλά και κάποια που εξέφραζαν την ανησυχία τους ότι θα «χαθούν» άλλοι Έλληνες όπως ο Σιώπης και ο Ανδρούτσος.

Ο Καραπαπάς όμως, επανήλθε και απάντησε σε κάποια σχόλια.

Ιδού τι έγραψε:

-Διαβάζω τα παραπάνω σχόλια και αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζει να προσπαθείς να κάνεις απο εδώ μια ενημέρωση. Είναι ορισμένοι οι οποίοι έχουν ροπή στην ειρωνεία και στην εξυπνάδα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό τους κάνει να αισθάνονται λίγο ψηλότεροι ή λίγο καλύτερα. Ή αν έτσι πιστεύουν ότι βοηθούν την ομάδα τους. Εγώ είμαι είκοσι χρόνια δημοσιογράφος, έξι χρόνια στην ομάδα όλη μέρα κάθε μέρα χωρίς να λείψω λεπτό απο ΟΛΟΥΣ τους αγώνες την τελευταία εξαετία και δε νοιώθω ότι τα ξέρω όλα ή ότι ξέρω τα περισσότερα. Ορισμένοι απο εσάς πως είστε τόσο σίγουροι για τα πράγματα; Πως πιστεύετε πραγματικά ότι ξέρετε καλύτερα το ποδόσφαιρο απο όσους διάλεξαν τον κάθε ποδοσφαιριστή;

-ΤΟ ΠΙΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ δε που γίνεται στο facebook είναι η σύγκριση ανόμοιων εποχών

Δείτε τα σχόλια:

 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags