Facebook Pixel "Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας"
| 2011-07-19 22:20:00

"Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας"

"Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας"

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Αρης στο φιλικό τεστ με την Κέρκυρα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης. 

«Ηταν ένα παιχνίδι για να βγούμε από τη ρουτίνα των προπονήσεων και να δώσουμε ενδιαφέρον, μακριά από την καθημερινότητα, στα παιδιά. Προσπαθούν οι παίκτες με τον καλύτερο τρόπο και το σημαντικό είναι πως πλην του Πρίττα δεν έχουμε άλλο τραυματισμό. Αυτά και τίποτα περισσότερο. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας σήμερα (19/7)», τόνισε ο τεχνικός των Κίτρινων.

Εξήγησε σε ότι αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου ότι: «Σε καμία περίπτωση δεν έχει ανάγκη ο Αρης να κοιτάει παίκτες που έχουν σύμβαση με άλλη ομάδα». Ευχήθηκε, ακόμη, καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του και τόνισε την ανάγκη να «Δώσουμε ευκαιρία στα νέα παιδιά, να δούμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν».

Ερωτηθείς, δε, για τον Κριστιάν Πορτίγια απάντησε: «Μετά την κουβέντα που κάναμε με τη διοίκηση θα ενσωματωθεί με την ομάδα. Ελπίζω να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε μαζί του τον τελευταίο καιρό. Είναι καλός παίκτης. Αν ηρεμήσει και συγκεντρωθεί θα έχουμε έναν ακόμη καλό ποδοσφαιριστή».

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, με τη σειρά του, σχολίασε: «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Ημασταν ανώτεροι από την Κέρκυρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το θετικό είναι ότι πολλά παιδιά και νεαροί έχουν πάρει εμπειρίες. Θέλει περισσότερη δουλειά, κοιτάμε το μέλλον. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και στο επόμενο φιλικό με τον Παναιτωλικό (21/7). Οπου πιστεύει ο προπονητής ότι θα αποδώσω καλύτερα, εκεί θα παίζω. Με τα παιχνίδια θα αποκτώ περισσότερες εμπειρίες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags