Facebook Pixel “Ψήνει” ΟΠΑΠ για χορηγό!
| 2011-07-20 23:29:00

“Ψήνει” ΟΠΑΠ για χορηγό!

“Ψήνει” ΟΠΑΠ για χορηγό!

Σε συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να διαφημίσει κάποιο από τα παιχνίδια του στο μπροστινό μέρος της φανέλα του Τριφυλλιού.

Το κενό που άφησε η χορηγία της COSMOTE στη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται να καλυφθεί πολύ σύντομα. Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες επαφές με την ΟΠΑΠ Α.Ε. έτσι προκειμένου να γίνει ο βασικός χορηγός στη φανέλα του Τριφυλλιού.

Ως γνωστόν, η σύμβαση χορηγίας που είχε ο Παναθηναϊκός με την COSMOTE έληξε με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και με δεδομένη την οικονομική κρίση νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δε θα μπορούσε να είναι στο ύψος της προηγούμενης. Έτσι, λοιπόν, στο Τριφύλλι αναγκάστηκαν να αναζητήσουν νέο βασικό χορηγό.

Oι επαφές έχουν γίνει σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές δεν αποκλείεται να ανακοινώσουν πολύ σύντομα την συμφωνία τους για τα επόμενα χρόνια, κάτι που ίσως θα είχε ήδη γίνει αν δεν είχε προκύψει το σκάνδαλο με τα στημένα και η αλλαγή πολιτικής της πολιτείας ως προς τις επιχορηγήσεις και το ύψος τους προς τις ομάδες.

Από την πλευρά της, η COSMOTE δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να παραμείνει στο γκρουπ των χορηγών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά προσφέροντας ένα μικρότερο ποσό.

Πηγή: Prasinanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags