Facebook Pixel Με Κύρος και να βγει ο Δούρος στο τηλέφωνο!
| 2011-07-21 13:15:00

Με Κύρος και να βγει ο Δούρος στο τηλέφωνο!

Με Κύρος και να βγει ο Δούρος στο τηλέφωνο!

Νέα ΚΕΔ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με Κύρο Βασάρα, όπως όλα δείχνουν αρμόδιο για τους ορισμούς, και νέο μέλος τον Γιώργο Δούρο. Τρίτο μέλος ο (περυσινός) Θανάσης Μπριάκος.

Ψηφίστηκε σήμερα η νέα ΚΕΔ. Οι τρεις διαιτητές που τη συνθέτουν είναι ο Κύρος Βασάρας, ο Γιώργος Δούρος και ο Θανάσης Μπριάκος που είναι παλιό μέλος. Στην ουσία, δηλαδή, είχαμε αλλαγή κατά τα 2/3.

Η τριάδα αυτή των διαιτητών θα "τρέχει" στην ουσία το πρωτάθλημα και, όπως φαίνεται, ο Κύρος Βασσάρας θα έχει το πρώτο χέρι για τον ορισμό των διαιτητών.

Μια επιλογή που σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκει σύμφωνη και την πλευρά του Ολυμπιακού, μια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε εκφράσει την επιθυμία για την προώθηση του Βασάρα σε αυτό το πόστο.

Πάντως, δεν πρέπει να ισχύει το ίδιο και για τον Γιώργο Δούρο, ο οποίος έχει συνδυάσει το όνομά του με το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το 2004. Και σίγουρα η επιλογή αυτή θα ...τσιγκλίσει τον Νίκο Αλέφαντο, ο οποίος ακόμη και σήμερα ζητάει από τον Γιώργο Δούρο να βγει στο τηλέφωνο για να του δώσει εξηγήσεις...

Από εκεί και πέρα, πρόεδρος της ΚΕΔ ορίστηκε ο Γιώργος Σαρρής, νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, ενώ αντιπρόεδρος ο Xρήστος Σάββας από την Κοζάνη που είναι πρώην διαιτητής. Kαι οι δύο είναι μέλη της ΕΠΟ.

Οι επιλογές αυτές έχουν τυπικό χαρακτήρα, μια και οι επιταγές της ΟΥΕΦΑ επιβάλλουν την παρουσία δύο παραγόντων του ποδοσφαίρου στα μέλη της ΚΕΔ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δούρος "κέρδισε" τους Τσαχειλίδη και Ζωγράφο που ήταν επίσης υποψήφιοι.  

Ας θυμηθούμε, τώρα, και το ιστορικό βιντεάκι με τον Νίκο Αλέφαντο να ζητά από τον Δούρο να βγει στο τηλέφωνο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags