Facebook Pixel Επίσημο: Ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή για Κατράνη!
| 2017-08-09 14:07:00

Επίσημο: Ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή για Κατράνη!

Επίσημο: Ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή για Κατράνη!

Ο Έλληνας μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του σε ιστορική ομάδα του εξωτερικού!

Και επίσημα παίκτης της Σεντ Ετιέν είναι από σήμερα ο Αλέξανδρος Κατράνης!

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου αριστερού μπακ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τον Ατρόμητο να βάζει στα ταμεία του 800.000 ευρώ και να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 15%.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αλέξανδρος Κατράνης ανέφερε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να βοηθήσω τη Σεντ Ετιέν να επιτύχει τους στόχους της. Είδα video στο ίντερνετ και μίλησα με τον Ταυλαρίδη για την ομάδα. Μου περιέγραψε την τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Κάποιες φορές είναι ακόμη πιο καυτή κι απ' αυτή των ελληνικών γηπέδων».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν, Ρολάντ Ρομεγέρ ανέφερε: «Ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός αμυντικός και πολύ αποφασισμένος. Η ιδιοσυγκρασία του θα κάνει χαρούμενους τους οπαδούς μας. Είχε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και το προφίλ του ταιριάζει στον σύλλογο μας, καθώς ένας από τους στόχους μας είναι να επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη των παικτών με μεγάλες δυνατότητες. Ο Αλέξαναδρος είναι η πέμπτη μας μεταγραφή, αλλά όχι η τελευταία. Θέλουμε να φτιάξουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags