Facebook Pixel Θα παίξει ο Ρέις δεξί μπακ; Τι είπε ο Πορτογάλος για το ματς με Μπιλμπάο
| 2017-08-11 18:47:00

Θα παίξει ο Ρέις δεξί μπακ; Τι είπε ο Πορτογάλος για το ματς με Μπιλμπάο

Θα παίξει ο Ρέις δεξί μπακ; Τι είπε ο Πορτογάλος για το ματς με Μπιλμπάο

Ως υποψήφιος... αντί - Κουλιμπαλί ο Νούνο Ρέις απάντησε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του φιλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

"Για εμάς δεν υπάρχουν φιλικά, ουσιαστικά θέλαμε τη νίκη. Το βλέπαμε σαν έναν αγώνα μέσα από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Βεβαίως το πρόσωπο εκείνου που κερδίζει δεν είναι το ίδιο με αυτού που χάνει. Αλλά πιστεύω ότι είναι ένα έναυσμα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα κερδίζει".

Τι δεν πήγε καλά απόψε (σ.σ. χθες), ποια σημεία εντόπισες που δεν σου άρεσαν και θα χρειαστεί λίγο δουλειά παραπάνω τις επόμενες μέρες;

"Η ένταση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν η ίδια με την ένταση που είχαμε στο δεύτερο. Αν δεν είμαστε εμείς η ομάδα που επιτίθεται σίγουρα οι αντίπαλοι θα εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός και βεβαίως αυτό θα είναι εις βάρος μας. Οπότε θα πρέπει στο μέλλον να είμαστε συμπαγείς για να χτυπάμε αυτά τα ματς".

Τα πολύ δύσκολα έρχονται σε μια εβδομάδα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, σας φοβίζει το όνομα του αντιπάλου;

"Εάν φοβόμασταν ή προβληματιζόμασταν για το όνομα του αντιπάλου, τότε δεν θα υπήρχε λόγος να έρθουμε να αγωνιστούμε. Έντεκα θα είμαστε εμείς, έντεκα θα είναι και αυτοί. Άρα από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε αυτό το παιχνίδι. Και να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο απέναντι στην Αθλέτικ όπως κάναμε και κόντρα στην Γκαμπάλα. Από εκεί και πέρα το βασικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μη δεχθούμε γκολ".

Από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κουλιμπαλί υπάρχει η πιθανότητα να παίξεις και ως δεξιός μπακ. Είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σε μια θέση που δεν είναι η φυσική σου;

"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάντοτε ακόμα και αν δημιουργούνται τέτοιες αντιξοότητες. Βεβαίως δεν είναι η θέση που συνήθως παίζω αλλά μια θέση που και πέρυσι είχε χρειαστεί να αγωνιστώ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το παν για να μπορέσει να περάσει ο Παναθηναϊκός. Καταλαβαίνετε βέβαια πως δεν είναι δική μου απόφαση το που θα αγωνιστώ. Ο στόχος μου είναι να προπονούμαι σωστά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπου και αν αγωνιστώ". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags