Facebook Pixel Η Χετάφε κράτησε στο μηδέν την Μπιλμπάο (BINTEO)
| 2017-08-20 22:13:00

Η Χετάφε κράτησε στο μηδέν την Μπιλμπάο (BINTEO)

Η Χετάφε κράτησε στο μηδέν την Μπιλμπάο (BINTEO)

H αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στο 0-0 κόντρα στους Μαδριλένους. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ της Χετάφε. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο βοηθός δεν είδε ότι η μπάλα είχε περάσει… κανονικά και με το νόμο τη γραμμή του τέρματος κι έτσι δεν μέτρησε το κανονικό γκολ του Μολίνα για τους Μαδριλένους.

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 66’ (λόγω αποβολής του Αλβάρο Χιμένεθ), ούτε τότε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού κατάφερε να φτάσει στο… πολυπόθητο γκολ, χάνοντας, όμως, κάποιες ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Ινιάκι Γουίλιαμς-Αντούριθ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντε Μάρκος τραυματίστηκε στο πρώτο τέταρτο του αγώνα κι έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τις προσεχείς ώρες/μέρες θα υπάρξει ενημέρωση για την κατάστασή του και κατά πόσο τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του από τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την ελληνική ομάδα.

Η σύνθεση της Μπιλμπάο: Κέπα, Ντε Μάρκος (16’ Λέκου), Ουνάι Νούνιες, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Σουσαέτα, Ραούλ Γκαρσία (61’ Αντούριθ), Μουνιαΐν, Γουίλιαμς.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags