Facebook Pixel Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο; Ο Γιώργος Σαββίδης πάντως τον… γουστάρει και δεν το κρύβει!
| 2017-09-14 18:30:00

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο; Ο Γιώργος Σαββίδης πάντως τον… γουστάρει και δεν το κρύβει!

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο; Ο Γιώργος Σαββίδης πάντως τον… γουστάρει και δεν το κρύβει!

Ο γιος του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου μάλλον "μαρτύρησε" στα social media ποιον παίκτη θέλει σαν τρελός πίσω στην Τούμπα!

Στις 4 του περασμένου Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου από τον Ηρακλή, συνάπτοντας συμβόλαιο με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η μεταγραφή αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά, που δεν είδαν με τόσο… καλό μάτι την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να δώσει στον Σπύρο Παπαθανασάκη ένα ποσό που ξεπέρασε τις 300 χιλιάδες ευρώ και ουσιαστικά να βοηθήσει τον Ηρακλή να… βγάλει τη χρονιά!

Τελικά ο Λάμπρου δεν… στέριωσε στην Τούμπα αλλά στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο χωρίς να αγωνιστεί σε ούτε ένα επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να αφορά δανεισμό 1,5 έτους, δηλαδή μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Από τότε μέχρι σήμερα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου σε 21 παιχνίδια, πέτυχε 2 γκολ και έδωσε 1 ασίστ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτές οι εμφανίσεις, μάλλον δεν έχουν περάσει… απαρατήρητες στον ΠΑΟΚ και στον Γιώργο Σαββίδη, που έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον Λάμπρου!

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής στο Instagram από το ισόπαλο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη γράφοντας «συνεχίζουμε», ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε: «Μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ παικταρά, τον χειμώνα πίσω στο σπίτι»! (βλ. photo gallery)

Θα είναι λοιπόν ο Λάζαρος Λάμπρου η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο; Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχει και τόση μεγάλη ανάγκη από εξτρέμ, καθώς στο ρόστερ υπάρχουν οι Ρόμπερτ Μακ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Τζάλμα Κάμπος, Δημήτρης Λημνιός αλλά και ο Γιάννης Μυστακίδης, ενώ και οι Δημήτρης Πέλκας και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μπορούν να αγωνιστούν ως ακραίοι επιθετικοί… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags