Facebook Pixel Δεν «ξεκολλάει» από το Twitter
| 2010-12-20 11:20:00

Δεν «ξεκολλάει» από το Twitter

Δεν «ξεκολλάει» από το Twitter

Την επιστροφή στην Ελλάδα σε δύο εβδομάδες προανήγγειλε ο Ντουντού, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο αγαπημένο του Twitter.

O Βραζιλιάνος χαφ λατρεύει το Twitter και περνάει αρκετές ώρες ανταλλάζοντας μηνύματα με τους φίλους του. Μάλιστα, παρόλο που βρίσκεται στη χώρα του, συνεχίζει να έχει το μυαλό του τον Ολυμπιακό και παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα…

«Είμαι καλά και τώρα έχω να κάνω δουλειά. Δουλειά, αρκετή δουλειά! Θα είμαι πίσω σε δυο εβδομάδες. Κάνω φυσιοθεραπείες και σύντομα θα είμαι πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντουντού για την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και λίγο αργότερα σχολίασε:

Σχετικά με τα αγωνιστικά, ο Ντουντού είχε αναφερθεί στην ήττα του Παναθηναϊκού: «Καλό απόγευμα, ο Παναθηναϊκός έχασε σήμερα και αύριο είναι μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο».

Λίγο πριν το ματς κόντρα στην Λάρισα έδωσε το σύνθημα της νίκης: «Σε λίγα λεπτά πάμε για τη μεγάλη νίκη. Πάμε, πάμε όλοι μαζί, πάμε Θρύλε». Και αμέσως με τη λήξη του αγώνα, σχολίασε: «Τελείωσε το παιχνίδι. Λάρισα-Ολυμπιακός 0-1. Θαυμάσιο αποτέλεσμα για μας, τώρα είμαστε 5 βαθμούς. Πάμε, πάμε όλοι μαζί».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags