Facebook Pixel Έτσι τους «ντοπάρει» ο Χάσι, καυτές ατάκες για ΑΕΚ
| 2017-09-22 10:30:00

Έτσι τους «ντοπάρει» ο Χάσι, καυτές ατάκες για ΑΕΚ

του Κώστα Γκόντζου
Έτσι τους «ντοπάρει» ο Χάσι, καυτές ατάκες για ΑΕΚ

Πώς προετοιμάζει τον Ολυμπιακό ο Κοσοβάρος τεχνικός για το ντέρμπι "ζωής ή θανάτου".

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει για τον Ολυμπιακό και όπως είναι σαφές, ο Μπεσνίκ Χάσι κάνει «δουλειά» και στον ψυχολογικό τομέα τις μέρες αυτές στον Ρέντη ώστε να τονώσει την αυτοπεποίθηση και τον εγωισμό των παικτών του.

Ο 46χρονος προπονητής έχει διαπιστώσει ότι το κλίμα... βάρυνε επικίνδυνα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και γι' αυτό με διαρκή τετ α τετ με τους παίκτες του προσπαθεί να τους θυμίσει ότι είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα και ότι έδειξαν ήδη την αξία τους όταν εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Αύγουστο.

Οι «ντόπες» του Κοσοβάρου είναι διαρκείς προς τους παίκτες του, προκειμένου να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους και να βγάλουν χαρακτήρα νικητή στο ντέρμπι με την Ενωση. Μόνο τυχαία, άλλωστε, δεν ήταν τα λόγια του Ούρος Τζούρτζεβτς στην κάμερα της NOVA, καθώς όπως δήλωσε ο Σέρβος επιθετικός «μπορεί η ΑΕΚ να έχει το βαθμολογικό πλεονέκτημα, όμως εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Ο Χάσι πιστεύει ότι δεν γίνεται να γκρεμιστούν τόσο εύκολα και με τρία άσχημα αποτελέσματα όλα όσα χτίστηκαν με σκληρή δουλειά το καλοκαίρι και αυτό τονίζει διαρκώς προς τους ποδοσφαιριστές του. «Είστε καλύτεροι και το έχετε αποδείξει, πιστέψτε το και θα επανέλθουμε στην κορυφή», είναι το μήνυμα που περνάει διαρκώς τις τελευταίες ώρες στον Ρέντη ο Κοσοβάρος και σίγουρα, τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του έχουν επικεντρωθεί στο πώς θα κάνουν... ζημιά στην ΑΕΚ, αγνοώντας τελείως προς το παρόν το κρίσιμο ματς με τη Γιουβέντους

Στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά ότι με πιθανό θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ θα αναπτερωθεί η ψυχολογία και το ηθικό όλης της ομάδας και σε αυτό το ματς έχουν εστιάσει όλο τους το ενδιαφέρον και την προσοχή. Η «Μεγάλη Κυρία» μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό και οι παίκτες δίνουν μάχη για να μπουν στην 11άδα και τη 18άδα του κυριακάτικου ματς, δίχως να σκέφτονται να συντηρήσουν τις δυνάμεις τους για τη μεγάλη αναμέτρηση του Τορίνο.

«Ξέρετε την αξία σας, ξέρετε τις δυνατότητες σας. Πιστέψτε το και η νίκη θα γίνει δική σας, για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας, που τόσο πολύ πικράναμε την προηγούμενη εβδομάδα», μεταφέρει μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Χάσι και περιμένει ανταπόκριση για να «γυρίσει το χαρτί» και να αλλάξει άμεσα το κλίμα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags