Facebook Pixel Sportdog.gr | Δ. Παπαδόπουλος: Tο «ταξίδι» φτάνει στο τέλος
| 2017-09-23 16:03:00

Δ. Παπαδόπουλος: Tο «ταξίδι» φτάνει στο τέλος

Δ. Παπαδόπουλος: Tο «ταξίδι» φτάνει στο τέλος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση. 

Ένας παίχτης με πλούσια καριέρα, έχοντας παίξει σε σπουδαίους συλλόγους τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, σκοράροντας 150 γκολ και περίπου 500 εμφανίσεις, αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. 

Στη διάρκεια αυτής της πορείας (από το 1999 έως και το 2017) φόρεσε τις φανέλες δώδεκα (12) διαφορετικών συλλόγων σε Ελλάδα κι εξωτερικό.​

Μέσω του Instagram έκανε την αναδρομή του στην καριέρα του και τελικά ανακοίνωσε την απόφαση του. Μια δύσκολη απόφαση για τον "Παπ" μιας και στα 35 του είχε σίγουρα ακόμα να προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διακρίνεται για το ήθος του, την ειλικρίνεια του και φυσικά το εξαιρετικό ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Υπήρξε αρχηγός του Παναθηναϊκός">Παναθηναϊκού, ομάδα που αγάπησε και βοήθησε πολύ την πενταετία 2003-2008. Δυστυχώς οι άνθρωποι της διοίκησης δεν του φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και η αποχώρηση του από το Τριφύλλι δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο.

Συνολικά μέτρησε 509 συμμετοχές και πέτυχε 141 γκολ, ενώ στις ατομικές διακρίσεις ξεχωρίζει η βράβευσή του ως ο καλύτερος της σεζόν τρεις φορές. Στις ομαδικές υπάρχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκός">Παναθηναϊκό το 2004 και του πρωταθλήματος Κροατίας το 2010 με τη Ντινάμο.

Το sportdog.gr του εύχεται καλή συνέχεια στην ζωή του και ελπίζουμε να μείνει κοντά στο ποδόσφαιρο μιας και χρειάζονται άνθρωποι με το δικό του ήθος και ποιότητα.

 

Το "ταξίδι" ξεκίνησε το 1998 στον Ακράτητο....19 χρόνια μετά έχοντας φορέσει 8 φανέλες στην Ελλάδα...#paofc #paokfc #atromitosfc #panthrakikosfc #akratitosfc #levadeiakosfc #asterastripolisfc #panaitolikosfc ❤️⚽️

A post shared by Papadopoulos Dimitris ⚽️ (@pap_11) on

 

...4 φανέλες στο εξωτερικό #burnleyfc #leccefc #dinamozagrebfc #celtafc ❤️⚽️

A post shared by Papadopoulos Dimitris ⚽️ (@pap_11) on

 

...έχοντας υπάρξει μέλος όλων των εθνικών ομάδων (παίδων, νέων, ελπίδων, ανδρών) με αποκορύφωμα αυτή του euro το 2004 αλλά και της Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου την ίδια χρόνια #nationalteam

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags