Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βράζουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου!
| 2017-09-24 11:46:00

«Βράζουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου!

Sportdog Team
«Βράζουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου!

Η απόφαση-έκπληξη του Ρουμάνου που δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο. 

Έκπληξη προκάλεσε χθες το βράδυ η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποστολή του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, αφού σε αυτή δεν βρίσκεται ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο.

Ο κόσμος όχι μόνο περίμενε πως ο 21χρονος αμυντικός θα βρίσκονταν μεταξύ των 18 επιλογών του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά θα έπαιρνε θέση στο βασικό σχήμα του σημερινού αγώνα, αλλά τελικά ο Ρουμάνος είχε… αντίθετη άποψη.

Έτσι, ο Δεληγιαννίδης θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την κερκίδα και στην αριστερή πλευρά της άμυνας του ΠΑΟΚ θα βρεθεί για ακόμα μία φορά ο Μάριν Λέοβατς, που ξεκάθαρα δεν προκαλεί… θετικά συναισθήματα στους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά με την έως τώρα εικόνα του και τη… δυσφορία που εξέφρασε στο ξεκίνημα της χρονιάς όταν ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έδειξε να προτιμάει τον Ντοριάν Λεβέκ για το παιχνίδι με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Εάν, λοιπόν, ο Κροάτης παρουσιαστεί και σήμερα κακός, είναι σίγουρο πως θα υπάρξει έντονη κριτική προς τον Λουτσέσκου ανεξάρτητα από το αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει ή όχι τον ΠΑΣ Γιάννινα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags