Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκη… αγνοείται για Ξάνθη και Αστέρα!
| 2017-09-25 21:24:00

Νίκη… αγνοείται για Ξάνθη και Αστέρα!

Sportdog Team
Νίκη… αγνοείται για Ξάνθη και Αστέρα!

Στο 0-0 έμειναν οι δυο ομάδες, με τους Ακρίτες να αποτυγχάνουν να νικήσουν για 3ο σερί ματς και τους Αρκάδες να παραμένουν χωρίς τρίποντο μετά από 5 αγωνιστικές!

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Ξάνθη  και Αστέρας Τρίπολης περιορίστηκαν στο 0-0. Το ματς είχε ελάχιστες ευκαιρίες, η κορυφαία εκ των οποίων ανήκει στην Ξάνθη, που είχε («διπλή» ευκαιρία στο 56’), ενώ ο Αστέρας έφτασε κοντά στο γκολ με ωραίο σουτ του Τσιλιανίδη στο 62’.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Καμαρά ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Ξάνθης και του γηπέδου συνολικά. Είχε καταλυτική παρουσία στον χώρο του κέντρου, κέρδισε πολλές μονομαχίες και ουσιαστικά μπλόκαρε σχεδόν… μόνος του τα ατού του Αστέρα.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε την Ξάνθη με σύστημα 4-3-3. Τερματοφύλακας ήταν ο Ζίβκοβιτς, με στόπερ τους Φλίσκα και Λισγάρα, δεξί μπακ τον Μπαξεβανίδη και αριστερό τον Κασάδο. Η τριάδα του κέντρου αποτελούταν από τους Καμαρά, Ντε Λούκας και Λουσέρο. Στην κορυφή της επίθεσης κινήθηκε ο Γέντρισεκ, με τον Τριάδη στο δεξί «φτερό» και τον Μπρίτο στο αριστερό.

Με 4-3-3 κατέβασε τον Αστέρα Τρίπολης και ο Σάββας Παντελίδης. Ο Αθανασιάδης ήταν κάτω από τα δοκάρια και την αμυντική τετράδα αποτέλεσαν οι Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης και Γιαννούλης από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στο κέντρο έπαιξαν οι Τσουκαλάς, Μουνάφο και Ιγκλέσιας, ενώ στην επίθεση κινήθηκε ο Μανιάς, με τον Καλτσά δεξιά και τον Ισνάλντο αριστερά.

Οι δυο προπονητές δεν μπόρεσαν να αλλάξουν πολλά στο τακτικό κομμάτι, αφού αναγκάστηκαν να ξοδέψουν τις αλλαγές τους για να αντικατασήσουν τους τραυαματίες παίκτες. Χαρακτηριστικό είναι ο Αστέρας έκανε δυο αναγκαστικές αλλαγές μέχρι το 21’ (τραυματίστηκαν οι Ιγκόρ και Ιγκλέσια), ενώ η για την Ξάνθη αποχώρησε τραυματίας ο Λουσέρο στο 62’.

ΞΑΝΘΗ (ΜΙΛΑΝ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο (62' Π. Ορφανίδης), Τριάδης (54' Ρότσε), Μπρίτο, Γέντρισεκ (74' Κάστρο).

ΑΣΤΕΡΑΣ (ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ): Αθανασιάδης, Ίγκορ (15' Κώτσιρας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (20' Μαντιντά), Κάλτσας, Ισνάλντο (59' Τσιλιανίδης), Μανιάς.

Η ΦΑΣΗ: Η απίθανη «διπλή» ευκαιρία της Ξάνθης στο 56’. Ο Μπρίτο εκτέλεσε φάουλ με υπέροχο τρόπο, αλλά στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ από τη μικρή περιοχή!

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά είχε καλή διαιτησία σε γενικές γραμμές. Ελέγχεται μόνο για τη φάση του 53’, όταν ο Λουσέρο έπεσε στην περιοχή και διαμαρτυρήθηκε για σπρώξιμο του Πασαλίδη. Πάντως, το ριπλέι φαίνεται να δικαιώνει τον διαιτητή, αφού ο παίκτης της Ξάνθης έπεσε αρκετά εύκολα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Η Ξάνθη έφτασε τους 6 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, ενώ ο Αστέρας συνεχίζει το απογοητευτικό του ξεκίνημα οντας στη 14η θέση με 3 πόντους και χωρίς νίκη.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει «μουδιασμένα» το πρωτάθλημα, ενώ αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στον επιθετικό τομέα, κάτι που φάνηκε και απόψε.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags