Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος τα λεφτά στον ΠΑΟ – Άσχημα τα νέα για τον Ουζουνίδη!
| 2017-09-26 21:30:00

Τέλος τα λεφτά στον ΠΑΟ – Άσχημα τα νέα για τον Ουζουνίδη!

Sportdog Team
Τέλος τα λεφτά στον ΠΑΟ – Άσχημα τα νέα για τον Ουζουνίδη!

Όλα στον «αέρα» πλέον στον Παναθηναϊκό, τα χειρότερα έρχονται.

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι πλέον το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και την επίσημη ενημέρωση που έλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε ζητήσει μία συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί και ο Έλληνας κόουτς συναντήθηκε τελικά με τους συνεργάτες του Mr ΣΚΑΙ.

Εκεί λοιπόν ενημερώθηκε για τα δύσκολα που έρχονται, καθώς του ξεκαθάρισαν με κάθε τρόπο ότι δεν υπάρχει πρόθεση να χρηματοδοτήσει άλλο την ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος!

Ουσιαστικά, μετά και την σημερινή ενημέρωση στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε έναν πολύ σκοτεινό δρόμο, στον οποίο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια διέξοδος.

Αντίθετα, τα προβλήματα θα μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, καθώς δεν πρόκειται να τακτοποιηθεί καμία οικονομική οφειλή πριν τις 30 Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνει ο πρώτος έλεγχος της UEFA. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα μπει σε καθεστώς επιτήρησης και εφόσον φανεί ασυνεπής και στη συνέχεια θα του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου να πληρωθούν οι δόσεις των συμβολαίων των παικτών που είναι προγραμματισμένες για το τέλος Οκτωβρίου, ούτε και τα… χρωστούμενα σε πρώην παίκτες του συλλόγου!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags