Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχασε ο ΑΠΟΕΛ από τον... κυκλώνα Χάρι Κέιν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-26 23:39:00

Έχασε ο ΑΠΟΕΛ από τον... κυκλώνα Χάρι Κέιν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχασε ο ΑΠΟΕΛ από τον... κυκλώνα Χάρι Κέιν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με χατ τρικ του Άγγλου η Τότεναμ επικράτησε 3-0 στη Λευκωσία! Είχε δοκάρι και έχασε απίστευτες ευκαιρίες η κυπριακή ομαδα.

Η Τότεναμ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και ιδιαίτερα με τον Χάρι Κέιν που ήταν φοβερά απειλητικός και απείλησε μόλις στο 2'. Ο ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι. Στο 19' μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0 με τον Ντε Καμάργκο. Ο Αλωνεύτης έφυγε ταχύτατα από αριστερά, έδωσε στον Βραζιλιάνο ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λιορίς.

Στο 35' το ΑΠΟΕΛ έφτασε σε ακόμα μια τελική η οποία θα μπορούσε να μετατραπεί σε γκολ αν ο Καρλάο δεν έστελνε την μπάλα με κεφαλιά έξω μέσα από την μικρή περιοχή έπειτα από κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Λιορίς πάσαρε στον Σάντσες με τον δεύτερο να αιφνιδιάζεται και την μπάλα να φεύγει προς την ανυπεράσπιστη εστία και να φεύγει λίγο έξω. Ωστόσο στο 38΄ οι Άγγλοι, σε μία αντεπίθεση, άνοιξαν το σκορ. Ο Χάρι Κέιν έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΑΠΟΕΛ και κόντρα στην ροή του αγώνα πλάσαρε σωστά τον Βάτερμαν.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατότερα και έχασε φοβερές ευκαιρίες, με τον Σάλαϊ στο 48', τον Ντεκαμάργκο στο 53' και το 60'. Και αφού έχασε τέτοιες φάσεις η κυπριακή ομάδα, στο 61' χτύπησε ξανά ο Χάρι Κέιν. Στο 67ο λεπτό ο Άγγλος πέτυχε και τρίτο του γκολ στο παιχνίδι, κλειδώνοντας την επικράτηση της Τότεναμ.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Βούρος, Ρουέδα, Καρλάο, Λάγο, Μοράις (84΄ Αλεξάνδρου) Βινίσιους, Σάλαϊ (63΄ Μακρής) Ζαχίντ, Αλωνεύτης (75΄ Φαρίας) Ντε Καμάργκο

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Αλντερβέιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Ντάιερ, Γουίνκς, Σισοκό (84΄ Γεωργίου) Οριέ (57΄ Λιορέντε) Σον, Κέιν (75΄ Ενκουτού)

Στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου του Champions League, η Ρεάλ επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Μπορούσια Ντόρτμουντ και μαζί με την αγγλική ομάδα, απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας με 6 πόντους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags