Facebook Pixel Sportdog.gr | Βάζει τέλος στην... παιδική χαρά ο Λεμονής
| 2017-09-29 12:02:00

Βάζει τέλος στην... παιδική χαρά ο Λεμονής

Sportdog Team
Βάζει τέλος στην... παιδική χαρά ο Λεμονής

Ποιο είναι το «σύνθημα» του Έλληνα τεχνικού ενόψει της συνέχειας. 

Τελικές με το... τσουβάλι, τέλος! Αυτό είναι το «σύνθημα» που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ο Τάκης Λεμονής από τη μέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό και πάνω σε αυτό το «πρότζεκτ» δουλεύει με πάθος και αφοσίωση ήδη στον Ρέντη.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει τους συνεργάτες του ότι δεν γίνεται σε κάθε ματς ο Ολυμπιακός να δέχεται τόσες τελικές από τον αντίπαλο και έχει πέσει με τα... μούτρα στη δουλειά, ώστε να κάνει πιο συμπαγή και απροσπέλαστο ανασταλτικά τον Ολυμπιακό.

Ένα πρώτο δείγμα γραφής των σκέψεων και των προθέσεών του εμφάνισε ο έμπειρος τεχνικός στο ματς με τη Γιουβέντους, καθώς σκοπός του είναι να θωρακίσει την ερυθρόλευκη άμυνα, που σε πολλά ματς μοιάζει με... παιδική χαρά, μια και ο αντίπαλος φτάνει εύκολα σε θέση βολής.

Οι 14 τελικές της Γιουβέντους σίγουρα δεν είναι ό,τι ακριβώς οραματίζεται για τη συνέχεια ο Ελληνας τεχνικός, αν και ασφαλώς αποτελούν μια σαφή πρόοδο, σε ένα πολύ δύσκολο ματς, για ένα σύνολο, που «έφαγε» 15 τελικές από τη Ριέκα, αλλά και 12 από τη... Λαμία. Ο Λεμονής περιμένει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, που σίγουρα είναι απολύτως κομβικό για τη συνέχεια.

Αλλωστε, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού όπως λέει στους συνεργάτες του δεν προβληματίζεται καθόλου για την επιθετική λειτουργία της ομάδας του, καθώς πιστεύει ότι το ταλέντο ξεχειλίζει και εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί ο δρόμος προς την αντίπαλη εστία.

Εκείνο που τον «πονοκεφαλιάζει» είναι η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας και το πώς θα «κόψει τον αέρα» του εκάστοτε αντίπαλου, ώστε να μη βλέπει τη γραμμή άμυνας του Ολυμπιακού σαν αφύλαχτη διάβαση...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags