Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εγκλήματα Χιμένεθ, κύριε Δημήτρη ξηλώσου»
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-02 00:15:00

«Εγκλήματα Χιμένεθ, κύριε Δημήτρη ξηλώσου»

Sportdog Team
«Εγκλήματα Χιμένεθ, κύριε Δημήτρη ξηλώσου»

Γκρίνια από τους ΑΕΚτζήδες μετά την ήττα στην Τρίπολη.Τα έβαλαν με τον προπονητή και έστειλαν μήνυμα στον Μελισσανίδη.

Δεν ήταν η ήττα που απογοήτευσε τους οπαδούς της ΑΕΚ στην Τρίπολη, όσο η εμφάνιση της ομάδας τους. Οι Ενωσίτες ξέσπασαν στη σελίδα της ΠΑΕ, στο Facebook μετά το χαμένο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Οι φίλοι του Δικεφάλου τα έβαλαν με τον Μανόλο Χιμένεθ και τις επιλογές του, παραδέχτηκαν, ότι δεν υπάρχει βάθος στον πάγκο για rotation και ανάμεσα στα μηνύματα, υπάρχει μήνυμα προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη για ενίσχυση τον χειμώνα. Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

 

Δυστυχώς θα πρέπει να αφήσουμε κύπελλο η Ευρώπη, δεν μπορεί η ομάδα να είναι σε 3ης διοργανώσεις. Βινίσιους, Αιντάρεβιτς πρέπει να φύγουν από μόνοι τους. Ο Γιαννούτσος δυστυχώς δεν κάνει ούτε για 18αδα... Πάγκο δεν έχουμε, όσοι πήραν ευκαιρίες δεν την εκμεταλλεύτηκαν.... Οπωσδήποτε νίκη με Ξάνθη. Συνεχίζουμε..

 

Για μενα το εχασε ο Χιμενεθ... τελευταίο ματς πριν τη διακοπη και βαζει τους γυαλιστες παγκου...

 

εγκληματα Χιμενεθ.

 

Βρείστε όσο θέλετε, βάλτε dislikes, οτιδήποτε. Το υλικό είναι μικρό κι έγιναν εκγλήματα κι αυτό το καλοκαίρι. Πέρα από αυτό ο Μανόλο σήμερα έχασε ευκαιρία να κλειδώσει το πρωτάθλημα κατά ένα καλό ποσοστό ή τουλάχιστον να δώσει την ψυχολογία στους παίκτες να παίζουν ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Ήταν το πιο κομβικό ματς της σεζόν και κατεβάζει την ομάδα μ*νι καπέλο όμως δείχνοντας ότι δεν πιστεύει σε τίποτα, με τις αλλαγές δείχνει ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη του, βάζει βασικούς παίκτες που δεν πιστεύει καν, ε μην τους βάλεις δηλαδή. 4-3-3 με Μάνταλο-Μπακασέτα στον ασβέστη και κέντρο τους Σουηδούς με τον Γαλανό; ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ; Με το που είδα την 11αδα λέω εντάξει θα παίξει 3-5-2 τρώγεται ΑΛΛΑ 4-3-3 ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ; 0 ΦΑΣΕΙΣ. Ότι ήθελε έκανε ο Αστέρας. Σήμερα αποδείξαμε όσο και να μας πονάει πόσο λίγη ομάδα είμαστε. Ναι ΑΕΚ είμαι και όταν βλέπω την ομάδα με τέτοια μυαλά με πιάνει τρέλα. Ας κράξουν όσο θέλουν οι άμπαλοι/μυρωδιάδες, έτσι κι αλλιώς άμπαλοι μυρωδιάδες θα παραμείνουν μια ζωή. Όποιος ξέρει μπάλα βλέπει. ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ, κυνηγάς σκορ και βγάζεις σέντερ φορ. Βαρεθήκαμε. Απλά να δούμε τα λογικά ρε γαμώτο και τι στον κόσμο. Δεν παίξαμε καλά χάσαμε, οκ, τουλάχιστον να κατέβουμε ορθολογικά, να παίξουμε κάτι κι αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος τότε όλα οκ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΥΓ0: Η νικη με τον γαύρο μακροπρόσθεσμα θα κάνει πιο πολύ κακό παρά καλό. ΥΓ1: Με τέτοια μυαλά και 11αδες κτλ βγάζει δεν βγάζει παρέλαση ο Μανόλο. Εδώ θα είμαστε. ΥΓ2: Για τους άμπαλους μυρωδιάδες που θα πουν με γαύρο ή με αούστρια ο μανόλο ήταν προπονηταράς ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, αλλά τα διόρθωσε κάπως. Δεν είναι κάθε μέρα όμως του Αη Γιάννη. Σε 3 ματς τρως γκολ στο 46-50, κάτι λέει αυτό. ΥΓ3: Κράξτε ελεύθερα, κι εγώ ΑΕΚ είμαι αλλά βαρέθηκα να βλέπω την ομάδα να μην μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω όταν τα παιχνίδια είναι κομβικά.

 

Μυθική ευκαιρία.. Ο Ολυμπιακός παραπαίει.. Ο ΠΑΟΚ σκόνταψε ο βάζελος δεν υπάρχει.. Αυτά τα ματς τα παίρνεις με κάθε μέσο και παίρνεις έπειτα momentum πρωταθλητή.. Απαράδεκτη εμφάνιση απαράδεκτες και ανεξήγητες επιλογές himenez .. Κρίμα απλά

 

Μανολο εκανες λαθη...Εχεις 3 εξτρεμ κ βαζεις Μπακασετα στα ακρα;;;

Λυση συμβολαιου σε Βινισιους,Αϊνταρεβιτς,Μπακασετα.

Καπου θα «ξεσπαγε» ολο αυτο με τις απουσιες. Κ παλι πρωτοι ειμαστε...οπωσδηποτε ενισχυση τον Γεναρη.

Υ.γ.

Ζητηστε τωρα απολυση Χιμενεθ...απο προπονηταρα πριν κατι μερες,εγινε αμπαλος κ οτιδηποτε αλλο.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ...

 

Μας δουλεύειες? Ειναι δυνατόν να ξεκινάς με το Μπακασέτα εξτρέμ και αόρατο, να τον κρατάς εκεί 70 λεπτά, και τον Αιντάρεβιτς να περπατάει για 90 λεπτα? Που το είδες αυτό το όνειρο? Αν είναι δυνατόν! Πρώτη φορά είδα ομάδα να παίζει 4-3-3 με δύο δεκάρια να παίζουν εξτρέμ!

Για σύνελθε γιατι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ θα πάρεις π**λο και ΚΑΝΕΙΣ δε θα σε λυπηθεί!

 

Δεν ειναι μια ηττα,ειναι διασυρμος και ξεφτυλα να κανεις ποσες,4,5 τελικες?

Με την αουστρια εκανες 24,ποιος να μιλησει?

Τι θεση παιζει ο Αραουχο,εχει κανεις ιδεα?

Βαζεις την πιο φορμαρισμενη 11αδα σε τετοιο ματς,να πας +5 και +8 να τους κανεις να ψαχνονται......

Ποιο ροτεισον??????6 αγωνες εχουνε παιξει,τοτε οι αγγλικες ομαδες επρεπε να εχουνε 50 παικτες.......

 

το γνωστο τροπαριο εδω και χρονια....στα κρισιμα παιχνιδια που χανουν οι αλλοι βαθμους και μπορεις να πατησεις κορυφη η να ξεφυγεις απο τους διωκτες σου,εσυ κλαταρεις...κοπλεξαρες ολκης....ζαλιζει η κορυφη φαινεται...ενταξει,ειπαμε απουσιες...και οι αλλοι δεν ειχαν τοσους βασικους...δηλ δεν εχουμε καλυτερους αναπληρωματικους;;;;ασε που ερχοταν η σφαλιαρα...τη γλυτωσαμε με οσφπ και αουστρια....τριτη δεν υπηρξε....(ασχολιαστο τα 6 γκολ σε τρια παιχνιδια....γελα ο κοσμος....).

 

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι:

1) Δεν έχουμε πάγκο για rotation

2)Καμμία Ελληνική ομάδα και ποτέ δεν μπόρεσε να κρατήσει 2 καρπούζια (ισως και 3)στην ίδια μασχάλη

3) Ο Χιμένεθ φαίνεται να πειραματίζεται ακόμα

4) Πολύ τραυματισμοί ( έχει γίνει κάτι στο στάδιο της προετοιμασίας;)

Όλα φωνάζουν: Κυρ Δημήτρη το Δεκέμβριο ξηλώσου...

 

Εξήγησε μας ρε Χιμένεθ την λογική του 4-3-3 με τους 2 πιο αργους σου παίχτες στο κέντρο και

 

στην επίθεση 2 10αρια να παίζουν εξτρέμ με ανάποδα πόδια και τα κανονικά εξτρέμ να είναι στον πάγκο..νοοτροπία μικρής ομάδας για ένα ακομα κρίσιμο ματς..έγινε η ανατροπή με τον Ολυμπιακό δεν ια είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννιού και στο 47 να κυνηγάμε πάλι σκορ..ΕΛΕΟΣ!!!!

Μανολο κάτσε και εσύ μέσα στο μυαλό σου τι ομάδα θες. Αυτά τα ματς τα καθαρίζεις και μετά κάνεις διαχείριση σωστή. Έχασες μια μεγάλη ευκαιρία που κατά την γνώμη μου δεν θα σου δωθει δεύτερη. Τρίτο σερί ματς τρως τόσο γρήγορο γκολ. Δεν υπάρχει αυτό πουθενά έχεις κάποιες μέρες. Πάλι είσαι πρώτος αλλά αν το πας έτσι δεν θα μείνεις εκεί για πολύ. Αν ήταν τόσο ανέτοιμος ο Κονέ δεν καταλαβαίνω τον σκοπό τις μεταγραφής. Για να βοηθήσει πότε όταν όλα θα έχουν τελειώσει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags