Εντείνονται οι προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο οικονομικό κομμάτι και να μην αρχίσει από τώρα ο κατήφορος.

Όπως αναφέρει και στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «Πράσινη», είναι θέμα ημερών ο υποβιβασμός της ομάδας, αν δεν διακανονιστούν άμεσα οι οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Μπορεί να υπάρχουν πιέσεις προς τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Γιώργο Καραγκούνη να συμμετάσχουν στην επιτροπή σωτηρίας του συλλόγου, όμως δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι στη διάθεση που έχουν οι δύο παλαίμαχοι άσοι.

Ο πρώτος θέλει απλά να συνεχίσει να κάνει ό,τι ήδη κάνει στον Παναθηναϊκό κι αν χρειαστεί να δώσει κάπου το «παρών», ενώ ο «Κάρα» μοιάζει ανυποχώρητος σε αυτό το θέμα, όπως σας ενημερώσαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Φυσικά, έχει προκύψει ήδη το πρώτο μεγάλο σοκ με τα χρήματα που απαιτεί ο Στάθης Ταυλαρίδης και τα οποία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν. Οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να μιλήσουν τόσο με τον Έλληνα άσο, με τον οποίο είναι έξαλλοι τις τελευταιές ώρες, όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες που τους οφείλουν χρήματα, όμως η κατάσταση μοιάζει και είναι πολύ δύσκολη.

Ένας τρόπος να εισρεύσει χρήμα στα «πράσινα» ταμεία είναι οι πωλήσεις βασικών παικτών της ομάδας, όπως του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, εντούτοις το σενάριο που λέει ότι θα τελειώσει άμεσα το deal με την Μπενφίκα είναι υπεραισιόδοξο.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να υπάρχει συμφωνία, αλλά ακόμα κι έτσι θα πρόκειται για μια... σταγόνα στον ωκεανό και απλά θα δώσει ζωή στο Τριφύλλι για μια εβδομάδα, το πολύ δέκα μέρες, μιας και οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ είναι τεράστιες σε σχέση με τα χρήματα που μπορεί να «πιάσει» ο Έλληνας γκολκίπερ.

Την ίδια στιγμή, σημερινό δημοσίευμα που αναφέρει ότι η Στουτγκάρδη κοιτάζει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο δεν φαίνεται να έχει βάση. Όντως υπήρξαν γερμανικοί σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν για τον 23χρονο τερματοφύλακα, όμως είναι αδύνατον μια ομάδα που άφησε ελεύθερο τον παίκτη πριν δύο χρόνια, να δίνει τώρα λεφτά για να τον πάρει ξανά πίσω.