Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς «καθαρίζει» ο ΠΑΟ με Ταυλαρίδη και το νέο καταστροφικό σενάριο...
| 2017-10-04 13:17:00

Πώς «καθαρίζει» ο ΠΑΟ με Ταυλαρίδη και το νέο καταστροφικό σενάριο...

Sportdog Team
Πώς «καθαρίζει» ο ΠΑΟ με Ταυλαρίδη και το νέο καταστροφικό σενάριο...

Οι κινήσεις του Τριφυλλιού για να γλιτώσει την τιμωρία και ο επόμενος εφιάλτης.

Το πιο «καυτό» θέμα των τελευταίων ωρών στον Παναθηναϊκό αφορά την υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος, όπως δήλωσε και σήμερα, παραμένει ανένδοτος και εξακολουθεί να διεκδικεί τα οφειλόμενά του από τους Πράσινους.

Την ίδια στιγμή, στο Τριφύλλι «βράζουν» κυριολεκτικά με τον έμπειρο στόπερ, καθώς δεν περίμεναν σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος ένας Έλληνας παίκτης να φέρει σε τόσο δύσκολη θέση την ομάδα.

Όπως λένε, μάλιστα, από την ΠΑΕ, υπάρχουν πολλοί ξένοι που την ίδια στιγμή έχουιν «βάλει πλάτη», παρότι που τους οφείλονται ακόμα και μεγαλύτερα ποσά από τα χρήματα που αξιώνει ο Στάθης Ταυλαρίδης και ανέρχονται στις 96.000 ευρώ.

Πάντως, στο Τριφύλλι θα κάνουν τα πάντα για να τακτοποιήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση και να γλιτώσουν την αφαίρεση των τριών βαθμών.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ακόμα κι αν ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν κάνει πίσω, κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναμένεται να καταβάλλουν τα οφειλόμενα στον παίκτη, ακόμη κι αν χρειαστεί να του δώσουν όλο το ποσό της οφειλής.

Πάντως, σε αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει ο σοβαρός κίνδυνος κι άλλοι παίκτες να καταφύγουν στη λύση της προσφυγής για να λάβουν τα χρωστούμενα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει «ασφυξία» στα ταμεία του συλλόγου.

Αν, δηλαδή, ο Στάθης Ταυλαρίδης λάβει τα χρήματά του, μπροστά στον κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας, δεν αποκλείεται κι άλλοι παίκτες, που μέχρι τώρα κάνουν υπομονή, να καταφύγουν στην ίδια τακτική και τότε το αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό θα είναι καταστροφικό... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags