Facebook Pixel Αρέσει στον Μελισσανίδη ο Χολτζχάουζερ!
| 2017-10-04 19:55:00

Αυτός ξετρέλανε τον Μελισσανίδη - Πότε θα «χτυπήσει» και τι περιμένει

Sportdog Team
Αυτός ξετρέλανε τον Μελισσανίδη - Πότε θα «χτυπήσει» και τι περιμένει

Τα πρώτα μεταγραφικά πλάνα της καταστρώνει η ΑΕΚ. Ποιον ξεχώρισαν οι άνθρωποί της αλλά και ο διοικητικός ηγέτης της.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς έχουν αρχίσει και κινούνται τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ, καθώς σε συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ, ψάχνουν πώς θα μπορέσουν να δυναμώσουν τον Γενάρη και να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Μέχρι τώρα υπήρχαν σενάρια για κάποια προσθήκη στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου είναι φανερό πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο στην ΑΕΚ κοιτούν και για άλλες περιπτώσεις. Μάλιστα, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που τον είδαν από κοντά και τους ξετρέλανε και μάλιστα ταιριάζει απόλυτα τόσο με τα αγωνιστικά όσο και τα οικονομικά «θέλω» της Ένωσης.

Αναφερόμαστε στον Ράφαελ Χολτζχάουζερ, ο οποίος αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Πέμπτη με την φανέλα της Αούστρια και εντυπωσίασε σκάουτερ και φυσικά τους Κιτρινόμαυρους, με τις τεχνικές του αρετές.

Ο 24χρονος μέσος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και παρότι ακόμα δεν έχει γίνει καμία προεργασία, δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει προσεχώς, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως άρεσε πολύ τόσο στον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και στους συνεργάτες του, τους οποίους εμπιστεύεται σχεδόν απόλυτα!

Ο νεαρός χαφ ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ, έκανε ό,τι ήθελε στον χώρο του κέντρου, όντας καλός τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα όσο και στον τομέα της δημιουργίας. Ο Χολτζχάουζερ, που ανήκει στην Αούστρια από τον Ιανουάριο του 2015, έχει αγωνιστεί στην Στουτγάρδη (στην πρώτη ομάδα, αλλά και στην τρίτη, δηλαδή στις ρεζέρβες), αλλά και ως δανεικός στην Άουγκσμπουργκ, ενώ έχει σχεδόν 50 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές της Αυστρίας.

Το όνομά του λοιπόν έχει μπει στην ατζέντα της ΑΕΚ και από τη στιγμή που έμαθαν οι Κιτρινόμαυροι ότι μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, η περίπτωσή του τους… γυάλισε για τα καλά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags