Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ νέα για τον Ολυμπιακό – Υπέγραψε ο παικταράς!
| 2017-10-04 23:45:00

Σούπερ νέα για τον Ολυμπιακό – Υπέγραψε ο παικταράς!

Sportdog Team
Σούπερ νέα για τον Ολυμπιακό – Υπέγραψε ο παικταράς!

Μία εξαιρετική κίνηση ολοκλήρωσαν με συνοπτικές διαδικασίες οι Πειραιώτες.

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Ο Νορβηγός άσος, το προηγούμενο συμβόλαιο του οποίου ολοκληρωνόταν το φετινό καλοκαίρι, συμφώνησε να φοράει τα ερυθρόλευκα τουλάχιστο μέχρι το καλοκαίρι του 2021!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «NTB», ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ανέφερε για το μέλλον του: «Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Είμαι στον Ολυμπιακό αρκετό καιρό, είναι μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος. Παίζουμε στο Champions League και παλεύουμε πάντα για τίτλους», είπε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για το άσχημο ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην φετινή σεζόν, αλλά και για όσα έγιναν στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για το κακό ξεκίνημα στη χρονιά: «Η ατμόσφαιρα τώρα μπορεί να μην είναι η καλύτερη, όμως ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι και υπάρχει απογοήτευση για κάποιους, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα, αλλά γίνεται για το καλό της ομάδας. Το περίμενα αυτό, όλοι ξέρουμε πως είναι οι οπαδοί. Θέλουν απαντήσεις όταν τα πράγματα δείχνουν να μην πηγαίνουν καλά».

Για τα δακρυγόνα και την διακοπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν ήταν κάτι τόσο μεγάλο. Υπήρξε μια μικρή διακοπή στο ματς όταν η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα. Όλοι οι παίκτες έπρεπε να πάμε στα δακρυγόνα. Είμαι εδώ καιρό και γνωρίζω ότι μπορεί να συμβεί κάτι από εδώ κι από εκεί, πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν με έκανε να τρομάξω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags