Facebook Pixel Θέλει να «αρπάξει» τον Χουλτ η ΑΕΚ!
| 2017-10-05 10:54:00

«Στη γωνία» η ΑΕΚ για top άσο του ΠΑΟ - Περιμένει τις εξελίξεις για να τον «αρπάξει»!

Sportdog Team
«Στη γωνία» η ΑΕΚ για top άσο του ΠΑΟ - Περιμένει τις εξελίξεις για να τον «αρπάξει»!

Toν έχει βάλει στο «στόχαστρο» από το περασμένο καλοκαίρι...

Μπορεί ακόμα να αργεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ωστόσο στην ΑΕΚ ήδη έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους και ο Νίκος Λυμπερόπουλος εντείνει τις επαφές του για την ενίσχυση του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης αναζητά στην αγορά αρχικά έναν αριστερό εξτρέμ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ εξακολουθεί να μη «βλέπει» τον Άρνορ Τρίστασον, ενώ παραμένει εκτός βασικών πλάνων ο Ροντρίγκες Πατίτο.

Παράλληλα, ψάχνει για έναν κεντρικό μέσο, κάτι που φανερώνει ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για την ανανέωση του Γιάκομπ Γιόχανσον, ενώ στις προτεραιότητες υπάρχει και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη θέση στην Ένωση εξακολουθούν να έχουν στα υπόψιν τους την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού, αν και το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα ο Σουηδός άσος με τους Πράσινους έχει ανεβάσει σημαντικά το ετήσιο κασέ του.

Οι Κιτρινόμαυροι παρακολουθούν τις δραματικές εξελίξεις στο Τριφύλλι και αναμένουν τι θα συμβεί με τους παίκτες που ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφυγή. Αν, λοιπόν, μέσα σε αυτούς είναι και ο Νίκλας Χουλτ, τότε θεωρείται πολύ πιθανό να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Σουηδός άσος βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ και το περασμένο καλοκαίρι, πριν ο παίκτης συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο κι ενώ είχε διαρρεύσει ότι ετοιμαζόταν να καταθέσει προσφυγή για να διεκδικήσει δεδουλευμένα.

Πάντως, για να μπορέσει η Ένωση να διεκδικήσει τον παίκτη, θα πρέπει, όπως προαναφέραμε, στον Παναθηναϊκό να αρχίσουν οι προσφυγές. Μία εξέλιξη, βέβαια, που δεν μοιάζει και τόσο απίθανη, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα στην ομάδα του Τριφυλλιού. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags