Facebook Pixel H ατάκα του Μάκη Γκαγκάτση για Ίβιτς που φουντώνει τα σενάρια στον ΠΑΟΚ!
| 2017-10-05 12:22:00

Η ατάκα που φούντωσε τα σενάρια για τον αντι-Λουτσέσκου - «Αποκαλύφθηκε» ο πρώτος στόχος;

Sportdog Team
Η ατάκα που φούντωσε τα σενάρια για τον αντι-Λουτσέσκου - «Αποκαλύφθηκε» ο πρώτος στόχος;

Ποιος δήλωσε τι και... άναψε φωτιές στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στον ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την τελευταία απώλεια βαθμών του Δικεφάλου στη Λάρισα.

Μάλιστα, όπως σας έχουμε γράψει ξανά, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να δώσει εξετάσεις στα επόμενα παιχνίδια, ενώ για πολλούς θεωρείται κομβικό το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στις 22 Οκτωβρίου.

Την ίδια στιγμή, ο κόουτς του ΠΑΟΚ δεν χαίρει της εκτίμησης ούτε των σκληροπυρηνικών οπαδών της ομάδας, ούτε του Τύπου της Θεσσαλονίκης, κάτι που, φυσικά, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του.

Παράλληλα, όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα, υπάρχουν φήμες στη Θεσσαλονίκη που αναφέρουν ότι στην Τούμπα ήδη έχουν αρχίσει και ψάχνουν για τον διάδοχο του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε περίπτωση που αποφασιστεί νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Όπως έχει κυκλοφορήσει, άλλωστε, ως ένα... τρελό σενάριο, στον ΠΑΟΚ φέρονται να εξετάζουν ακόμα και την πιθανότητα επιστροφής του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα από τότε που αποχώρησε από τον Δικέφαλο.

Μάλιστα, κάποιοι συνδύασαν τη συγκεκριμένη φημολογία με τις δηλώσεις του Μάκη Γκαγκάτση στην εφημερίδα Metrosport για τον Σέρβο τεχνικό, τον οποίο χαρακτήρισε «επιτυχημένο» στη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί, βέβαια, η συγκεκριμένη τοποθέτηση να ήταν... τυχαία, ωστόσο αρκετοί τη συσχετίζουν με τα σενάρια περί σκέψεων που γίνονται στον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του Βλάνταν Ίβιτς.

Όπως και να έχει κι ό,τι και να ισχύει, η δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει τη σημασία της και δείχνει αν μη τι άλλο πως οι δυο πλευρές διατηρούν καλές σχέσεις και ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση ανάμεσά τους, με ό,τι, βεβαίως, αυτό μπορεί να συνεπάγεται, σε περίπτωση που έχουν βάση οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία στη Θεσσαλονίκη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags