Facebook Pixel Έκλεισε η συμφωνία για Βλαχοδήμο - Παίρνει άδεια και φεύγει
| 2017-10-05 21:40:00

Έκλεισε το deal για άσο του ΠΑΟ - Παίρνει άδεια και φεύγει

Sportdog Team
Έκλεισε το deal για άσο του ΠΑΟ - Παίρνει άδεια και φεύγει

Πολύ καλά νέα, έρχονται λεφτά για το Τριφύλλι!

Μία μεγάλη οικονομική ανάσα αναμένεται να πάρει πολύ σύντομα ο Παναθηναϊκός, καθώς πλέον η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα είναι τελειωμένη.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπενφίκα είναι οριστική και απομένουν μόνο τα τυπικά, ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, για να ανακοινωθεί το deal, που θα φέρει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου.

Βέβαια, τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ που ακούγονται, δεν είναι η πραγματικότητα. Το «καθαρό» ποσό θα είναι πολύ μικρότερο και αυτό γιατί η Στουτγκάρδη (πρώην ομάδα του ποδοσφαιριστή) κατέχει 15% μεταπώλησης και όχι 10% όπως έχει γραφτεί.

Την ίδια στιγμή, ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί το τελικό ποσό της μεταγραφής του νεαρού άσου στην Μπενφίκα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και ένα ποσοστό που θα κατατεθεί στον Παναθηναϊκό με τη μορφή μπόνους. Έτσι, τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία των «πρασίνων» αναμένεται να είναι κατά πολύ λιγότερα από τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ που γράφτηκαν, ενδεχομένως και 500.000 ευρώ μείον.

Πάντως ο Βλαχοδήμος δεν θα φύγει το Σαββατοκύριακο για την Πορτογαλία, καθώς αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, γιατί θα πρέπει πρώτα (για τυπικούς προφανώς λόγους) να εξασφαλίσει και σχετική άδεια από τον στρατό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags