Facebook Pixel Επιστρέφει ο Σιώπης στον Ολυμπιακό με απόφαση Λεμονή
| 2017-10-07 15:34:00

Αυτή θα είναι η πρώτη «μεταγραφή» του Λεμονή τον Γενάρη - Επιστρέφει Έλληνας άσος

Sportdog Team
Αυτή θα είναι η πρώτη «μεταγραφή» του Λεμονή τον Γενάρη - Επιστρέφει Έλληνας άσος

Πώς θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των Ερυθρολεύκων με μία... εύκολη κίνηση.

Μπορεί να βρίσκεται λίγες μέρες στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά ο Τάκης Λεμονής έχει ήδη σκεφτεί τις κινήσεις που θα κάνει στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Ο προγραμματισμός του έμπειρου τεχνικού προβλέπει μέσα σε άλλα και την επιστροφή του Μανώλη Σιώπη που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ έχει αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει στη μεσαία γραμμή αγωνιζόμενος στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς του, τα ατελείωτα τρεξίματά του, σε συνδυασμό με την πολύ καλή αμυντική του λειτουργία, είναι τα στοιχεία που τον έχουν ανεβάσει πολύ στα μάτια του Τάκη Λεμονή, γι' αυτό θέλει να τον επαναφέρει στην ομάδα τον προσεχή Γενάρη.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον ρόλο που επιθυμούσε στην ομάδα και έτσι αποφάσισε ο ίδιος, με δική του πρωτοβουλία, να γυρίσει στην πλατεία για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Ο Έλληνας άσος πίστευε ότι ο ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή είναι πολύ μεγάλος και οι ευκαιρίες που θα έπαιρνε για να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του θα ήταν λίγες, παρουσία και του Μπέσνικ Χάσι στο τιμόνι του Ολυμπιακού που δεν τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση.

Έτσι, θεώρησε ότι η καλύτερη επιλογή γι' αυτόν θα ήταν να πάει στον Πανιώνιο, κάτι το οποίο έκανε. Πλέον, όμως, έχουν αλλάξει τα πράγματα στον Ολυμπιακό, καθώς η έλευση του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των πρωταθλητών, δημιουργεί μία πολύ ευνοϊκή κατάσταση για τον νεαρό άσο.

Μάλιστα, ο 57χρονος προπονητής θέλει να μιλήσει ο ίδιος στον άσο του Πανιωνίου για τον ρόλο και τη θέση που θα έχει στην ομάδα. Επιδιώκει να τον πείσει να γυρίσει στο Λιμάνι και να «σπάσει» το δανεισμό του στον Πανιώνιο. Ο Τάκης Λεμονής πιστεύει πολύ στον Μανώλη Σιώπη και με αυτή την κίνηση ελπίζει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του στη μεσαία γραμμή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags