Facebook Pixel Sportdog.gr | Σπουδαία δήλωση Σωκράτη για Ελλάδα και Κύπρο!
| 2017-10-08 00:19:00

Σπουδαία δήλωση Σωκράτη για Ελλάδα και Κύπρο!

Sportdog Team
Σπουδαία δήλωση Σωκράτη για Ελλάδα και Κύπρο!

Διαβάστε τι είπε ο στόπερ της Εθνικής μετά τη νίκη στη Λευκωσία.

Η Ελλάδα πήρε μια νίκη… χρυσάφι απέναντι στην Κύπρο, ωστόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του δεν στάθηκε μόνο στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά ξεκίνησε τονίζοντας ότι η Ελλάδα με την Κύπρο αποτελούν ένα έθνος και είναι αδέρφια.

Παράλληλα, ο Σωκράτης επεσήμανε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για τους διεθνείς μας εξαιτίας και του γεγονότος ότι γνώριζαν από πριν το αποτέλεσμα του αγώνα Βοσνία - Βέλγιο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς που πρέπει να το κερδίσουμε. Το σημερινό ματς ήταν τελικός για εμάς. Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε μέσα στην Κύπρο, σε μία χώρα με τον ίδιο Εθνικό Ύμνο. Είμαστε ένα έθνος, είμαστε αδέρφια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα όπου ένας λαός χωρίζεται στη μέση και εμείς οι Έλληνες είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Δείξαμε και οι δύο ομάδες ότι είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αγαπάμε το άθλημα και όποιος κι αν κέρδιζε θα ήμασταν ένα έθνος που βαδίζει μαζί.

Μπήκαμε λίγο νωχελικά. Όταν έχεις περάσει το άγχος τι θα γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι και γίνονται όσα έγιναν, μετά σου βγαίνει περισσότερο άγχος που γνωρίζεις το αποτέλεσμα. Για μένα ήταν πολύ δύσκολα, πολλά συναισθήματα και σίγουρα σκεφτόμασταν το άλλο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags