Facebook Pixel Sportdog.gr | «Γκρέμισε» τον Παναθηναϊκό ο Λέτο - Πόσο «κακός» είναι ο Ταυλαρίδης;
| 2017-10-09 13:15:00

«Γκρέμισε» τον Παναθηναϊκό ο Λέτο - Πόσο «κακός» είναι ο Ταυλαρίδης;

Sportdog Team
«Γκρέμισε» τον Παναθηναϊκό ο Λέτο - Πόσο «κακός» είναι ο Ταυλαρίδης;

Πώς ο... αγαπημένος των οπαδών του Τριφυλλιού... υπενθύμισε την κατάσταση στο τριφύλλι.

Τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό δήλωναν έξαλλοι με τον Στάθη Ταυλαρίδη, καθώς ο παίκτης, σύμφωνα με τους Πράσινους, δε σεβάστηκε τη δύσκολη περίοδο που βιώνει ο σύλλογος, διεκδικώντας με νομικό τρόπο τα οφειλόμενά του.

Μάλιστα, από το Τριφύλλι, όπως σας είχε ενημερώσει και το sportdog.gr, τόνιζαν με νόημα και έβγαζαν προς τα έξω την άποψη πως «δε γίνεται ξένοι άσοι να κάνουν υπομονή και ένα δικό μας παιδί, Έλληνας και δηλωμένος Παναθηναϊκός, να δείχνει αυτή τη συμπεριφορά».

Η θέση αυτή κυκλοφόρησε σε πολλά Μέσα, προκαλώντας δε, την αντίδραση αρκετών οπαδών κατά του Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ ο παίκτης αναγκάστηκε να παρέμβει ραδιοφωνικά και να ξεσπάσει κατά της διοίκησης της πρώην ομάδας του, που δεν τήρησε καμία από τις υποσχέσεις της ως προς την αποπληρωμή των δεδουλευμένων του.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό προέκυψε και νέα προσφυγή για οφειλόμενα, από έναν ξένο άσο αυτή τη φορά, του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος θεωρείται πιο «δεμένος» με τον σύλλογο και τους οπαδούς του, σε σχέση με τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Η κίνηση του Αργεντινού, λοιπόν, ήρθε να «γκρεμίσει» τη θέση της ΠΑΕ, η οποία μέχρι πρόσφατα παρουσίαζε ότι υπάρχουν διακανονισμοί με τους υπόλοιπους παίκτες, ακόμα και με τον Σεμπάστιαν Λέτο!

Προφανώς αποδείχθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και πως ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα και ο... κακός της υπόθεσης, απλά ο πρώτος που αποφάσισε να διεκδικήσει τα οφειλόμενά του με νομικό τρόπο, μιας και η συμφωνία με τη διοίκηση δεν είχε τηρηθεί.

Η προσφυγή του Σεμπάστιαν Λέτο αποδεικνύει ακόμα ότι το σφάλμα του Παναθηναϊκού είναι διπλό, καθώς όχι μόνο δεν υπήρχε -όπως αποδείχθηκε- διακανονισμός με τον Αργεντινό, αλλά και επικοινωνιακά όλος ο χειρισμός ήταν άστοχος και εξέθεσε ανεπανόρθωτα την ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που φημολογείται ότι τον Σεμπάστιαν Λέτο αναμένεται να ακολουθήσει άμεσα και ο Ράσμους Τελάντερ, για τον οποίο επίσης πρόσφατο ρεπορτάζ ανέφερε συμφωνία με την «πράσινη» διοίκηση για την αποπληρωμή των οφειλομένων του...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags