Facebook Pixel Οι περιπτώσεις που ο Σφαιρόπουλος τα «πήρε» με παίκτες του
| 2017-10-09 17:30:00

Αυτοί είναι οι δύο προηγούμενοι… Παπανικολάου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτοί είναι οι δύο προηγούμενοι… Παπανικολάου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει στείλει κι’ άλλους στ’ αποδυτήρια ο Σφαιρόπουλος.

Ο Κώστας Παπανικολάου είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο, και εκείνος τον έστειλε στα αποδυτήρια, στη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό (68-71) στο ΣΕΦ.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο προπονητής του Ολυμπιακού. Εν ώρα ματς, έχει εκνευριστεί και με άλλους παίκτες του, στέλνοντάς τους στα αποδυτήρια ή τιμωρώντας τους για τη συμπεριφορά τους.

Δημήτρης Αγραβάνης

Πάμε δύο χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στον Ιούνιο του 2015 για να θυμηθούμε το περιστατικό Σφαιρόπουλου Αγραβάνη. Ο 22χρονος άσος των «ερυθρόλευκων» στο ματς Άρης Ολυμπιακός (84-74) αντέδρασε άσχημα στην αλλαγή του, στο τέλος της τρίτης περιόδου, με αποτέλεσμα ο Σφαιρόπουλος να του δείξει το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Κεμ Μπιρτς

Πιο πρόσφατο περιστατικό, καθώς έγινε στις 27 Μαρτίου του 2017. Ήταν αγώνας για τη Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν εκνευρισμένος από την αγωνιστική εικόνα που παρουσίαζε ο παίκτης του σε άμυνα και επίθεση και του έκανε παρατηρήσεις. Ο ίδιος όμως εκνευρίστηκε και του αντιμίλησε. Το αποτέλεσμα ήταν να του δείξει το δρόμο προς τον πάγκο, αφού στο υπόλοιπο του ματς δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου.

Σχετικά με το επεισόδιο είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού: «Αυτά συμβαίνουν στον πάγκο. Είχαμε ένα επεισόδιο που δεν χρειάζεται να του δώσουμε μεγαλύτερη σημασία. Αντέδρασε ένας παίκτης και από εκεί και πέρα η πειθαρχία είναι πάνω απ' όλους. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω ένα ματς, αν δεν υπάρχει πειθαρχία. Κανείς δεν μπορεί να υπερβαίνει τις αρχές της ομάδας».

Επίσης υπήρχαν ανάλογα περιστατικά με του Γιάννη Σφαιρόπουλου με Γκριν και Αθηναίου, τα οποία είχαν γίνει στην προπόνηση και σας ενημερώσαμε χθες.

Δείτε ξανά το χθεσινό σκηνικό με τον Παπανικολάου και το Σφαιρόπουλο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags