Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Οκτώβριος του Λουτσέσκου - Η «αποστολή» του Ρουμάνου, το μήνυμα Σαββίδη και ο... Ολυμπιακός
| 2017-10-10 11:55:00

Ο Οκτώβριος του Λουτσέσκου - Η «αποστολή» του Ρουμάνου, το μήνυμα Σαββίδη και ο... Ολυμπιακός

Sportdog Team
Ο Οκτώβριος του Λουτσέσκου - Η «αποστολή» του Ρουμάνου, το μήνυμα Σαββίδη και ο... Ολυμπιακός

Τι σήμαινε το μήνυμα που έστειλε ο μεγαλομέτοχος στη σύσκεψη με τον προπονητή.

Στην πρόσφατη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Ρουμάνο τεχνικό πως περιμένει μόνο νίκες στα επόμενα παιχνίδια και αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ έχει φέτος τη δυναμική να οδηγήσει την κούρσα του πρωταθλήματος κι αυτό το έκανε κατανοητό προς τον τεχνικό της ομάδας, θέλοντας παράλληλα να του δείξει πως δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έριξε το βάρος της ευθύνης στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος καλείται να οδηγήσει σύντομα τον Δικέφαλο στην πρώτη θέση, χωρίς να έχει άλλα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει ο Ρουμάνος προπονητής βρίσκεται υπό καθεστώς κρίσης κι αν δεν καταφέρει άμεσα να... γυρίσει το χαρτί, τότε είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του στην Τούμπα.

Εξάλλου, οι περισσότεροι θεωρούν ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 22 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη είναι κομβικής σημασίας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου κι αν ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι πολύ πιθανό να πράγματα να γίνουν πολύ δύσκολα για τον Ρουμάνο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι πρόσφατα ακούστηκαν διάφορα σενάρια στη Θεσσαλονίκη σχετικά με τον διάδοχο στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ένα απ' αυτά έφερνε μέσα στους υποψήφιους στόχους μέχρι και τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Τούμπα.     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags