Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξύλο στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-10 23:26:00

Ξύλο στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξύλο στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα σκηνικά στην διάρκεια της αναμέτρησης της Εθνικής. Γιατί πλακώθηκαν, η αντίδραση των υπολοίπων και το σύνθημα για τους μ… κες.

 

Μεγάλη ένταση υπήρξε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου στο Γ’ Καραϊσκάκης, με το σκορ στο 3-0 και τους διεθνείς να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα μπαράζ για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εντελώς ξαφνικά λοιπόν, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και σοβαρά επεισόδια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε ένας φίλαθλος με πράσινη μπλούζα (διαβάστε το ρεπορτάζ και του Newpost.gr), ο οποίος… θεωρήθηκε φίλος του Παναθηναϊκού και ξυλοκοπήθηκε άγρια!

Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό από όσους ήταν στις εξέδρες και αμέσως ξεκίνησε έντονη γιούχα προς  την πλευρά που «έπεφτε ξύλο», ενώ όταν έφευγε ο οπαδός χτυπημένος, ακούστηκε από όλους και το σύνθημα «Πόσο μ… κες είσαστε», με τους οπαδούς στην Θύρα 7 να απαντούν με υβριστικά συνθήματα για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε παρακάτω τη στιγμή της γιούχας και των αποδοκιμασιών από τους υγιείς φιλάθλους, απέναντι σε αυτούς που πήγαν στην Εθνική για να παίξουν ξύλο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags