Facebook Pixel Πονοκέφαλος Ουζουνίδη με Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες
| 2017-10-11 19:29:00

Αναπόφευκτες δραματικές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Γιατί είναι με το «μαχαίρι στο λαιμό» ο Ουζουνίδης

Sportdog Team
Αναπόφευκτες δραματικές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Γιατί είναι με το «μαχαίρι στο λαιμό» ο Ουζουνίδης

«Ζορίζει» η κατάσταση στο «τριφύλλι» που ψάχνει άμεσα για χρήματα στο ταμείο του.

Είναι δεδομένα πολύ δύσκολη η οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όσα χρήματα έρχονται στους «πράσινους», να αποτελούν σημαντική «ανάσα» για την ομάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε να φεύγουν βασικά και αναπόσπαστα κομμάτια από την ομάδα του, χωρίς να προβάλλει αντίσταση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος πωλήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών με προορισμό την Κοπεγχάγη. Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος θα μετακομίσει, όπως όλα δείχνουν, στην Μπενφίκα.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός, όπως σας έχουμε ενημερώσει, παρουσιάζεται να μη θέλει να αποχωρήσουν από την ομάδα ο Κουρμπέλης, ο Βιγιαφάνες αλλά και ο Τσάβες με τον Μολέντο, αφού πιστεύει ότι είναι τα σημαντικότερα «γρανάζια» της ομάδας του.

Πάντως, λόγω της δυσχερής οικονομικής κατάστασης στο «τριφύλλι», ο Ουζουνίδης μπορεί τελικά να δει τον Κουρμπέλη και τον Βιγιαφάνιες να αποχωρούν, εάν και εφόσον έρθει μία συμφέρουσα πρόταση για την ομάδα. 

Η θέση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος δεν του επιτρέπει να αρνηθεί κάποια πολύ καλή προσφορά. Όσον αφορά την περίπτωση του Κουρμπέλη, το καλοκαίρι είχαν γίνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις αλλά δεν προχώρησαν ποτέ οι συζητήσεις και υπόθεσή του «πάγωσε». Αναφορικά με τον Βιγιαφάνιες δεν έχει παρουσιαστεί κάτι μέχρι στιγμής, ωστόσο, το όνομά του μπορεί να τεθεί προς πώληση εάν έρθει κάποια πρόταση που ικανοποιεί τους «πράσινους».

Το θέμα πάντως είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει και έχει αποδεχθεί ότι παρά τη μεγάλη επιθυμία του να κρατήσει βασικούς παίκτες, σε περίπτωση που προκύψουν οικονομικά συμφέρουσες προτάσεις για τον Παναθηναϊκό, τότε ο Έλληνας τεχνικός δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Όπως, άλλωστε, έχει συμβεί ήδη με τους πρωτοκλασάτους παίκτες που αποχώρησαν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags