Facebook Pixel Προχωράει η Νέα Τούμπα - Τι συμφώνησε ο Σαββίδης και πώς θα βάλει το ναό στην ευρωπαϊκή ελίτ
| 2017-10-11 20:38:00

Προχωράει η Νέα Τούμπα - Τι συμφώνησε ο Σαββίδης και πώς θα βάλει το ναό στην ευρωπαϊκή ελίτ

Sportdog Team
Προχωράει η Νέα Τούμπα - Τι συμφώνησε ο Σαββίδης και πώς θα βάλει το ναό στην ευρωπαϊκή ελίτ

Μεγάλος ο στόχος του αφεντικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος δείχνει τις μεγάλες προσδοκίες που έχει για αυτό το έργο.

Στον ΠΑΟΚ πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος υπήρχε προβληματισμός, λόγω του στραβοπατήματος στη Λάρισα. Το κλίμα μετριάστηκε λόγω της σημαντικής είδησης των τελευταίων ημερών. Αναφερόμαστε φυσικά στη Νέα Τούμπα.

Η εξαγγελία του Ιβάν Σαββίδη για την κατασκευή της έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς της ομάδας, αφού η δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου ήταν όνειρο γενεών, όπως και στην ΑΕΚ, οι οπαδοί της οποίας βλέπουν πλέον την ομάδα τους να έχει ξεπεράσει τους σκοπέλους και να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στο σπίτι της, μετά από 14 χρόνια.

Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα έμαθαν από το πάθημα της Ένωσης. Έτσι και ο ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για τη Νέα Τούμπα. Οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη βρει την αρχιτεκτονική εταιρεία, η οποία θα αναλάβει το έργο. Παράλληλα ο ηγέτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναζητεί τα απαραίτητα κεφάλαια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην χρηματοδότηση αυτού του μεγάλου έργου.

Πως θα γίνει αυτό; Μέσω των εμπορικών συμφωνιών τις οποίες ψάχνει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ. «Ο αθλητισμός δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τους χορηγούς, αλλά και οι ίδιοι χρειάζονται τον αθλητισμό. Πολλές φορές οι χορηγίες δεν μπορεί να υπολογίζονται καθαρά με οικονομικά κριτήρια», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας κατά τη διάρκεια του πρώτου Business Conference που διοργάνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Σαββίδης βρίκεται σε έρευνα για την αξιοποίηση των εμπορικών και των διαφημιστικών. Ενδεχομένως θα υπάρξει και αναζήτηση για την εμπορική ονομασία του γηπέδου, η οποία θα δώσει επίσης μεγάλα ποσά, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση του πρότζεκτ. Στο μυαλό του Ιβάν υπάρχει ένας μεγάλος στόχος, ο οποίος δείχνει τις μεγάλες προσδοκίες που έχει για αυτό το έργο.

Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ υπολογίζει, ότι μέσω των εμπορικών συμφωνιών που θα εξασφαλίσει, στον πρώτο χρόνο χρήσης του νέου γηπέδου, θα έχει βγει το 60 με 70 % του κόστους κατασκευής του. Ο σκοπός του Σαββίδη είναι πολύ μεγάλος και συνάμα δύσκολος, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην οικονομία. Αποδεικνύεται όμως για άλλη μία φορά, ότι διατηρεί τις καλύτερες προθέσεις για την ομάδα, αφού όπως είχε δηλώσει πρόσφατα, μέσω του νέου γηπέδου, θέλει να κάνει την ομάδα ανεξάρτητη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags