Facebook Pixel Τη Δευτέρα παίρνει τα χρήματα για Βλαχοδήμο ο ΠΑΟ
| 2017-10-12 20:13:00

Εξελίξεις με Βλαχοδήμο - Πότε παίρνει τα χρήματα ο ΠΑΟ και τι συμφώνησε με Μπενφίκα!

Sportdog Team
Εξελίξεις με Βλαχοδήμο - Πότε παίρνει τα χρήματα ο ΠΑΟ και τι συμφώνησε με Μπενφίκα!

Αυτά είναι τα δεδομένα στην υπόθεση της μεταγραφής του!

Το ζήτημα των ημερών που «καίει» τον Παναθηναϊκό είναι η πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, αφού η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη από χρήματα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η μεταγραφή έκλεισε και τυπικά, καθώς ο Έλληνας γκολκίπερ υπέγραψε στην ομάδα της Λισαβόνας την Τετάρτη και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Πλέον το μόνο που μένει είναι να «σφραγιστούν» οι λεπτομέρειες της μετακίνησης, δηλαδή το πότε θα μπουν στα ταμεία του Παναθηναϊκού τα χρήματα της μεταγραφής και το αν ο Βλαχοδήμος θα πάει στην Μπενφίκα άμεσα (τον Ιανουάριο) ή θα μείνει δανεικός στο Τριφύλλι για έξι μήνες και θα γίνει «αετός» τον Ιούνιο.

Όσον αφορά το πρώτο κομμάτι, τα χρήματα δηλαδή, αυτά ανέρχονται περίπου στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ολόκληρο το ποσό αναμένεται να μπει στον λογαριασμό των Πρασίνων την προσεχή Δευτέρα (16/10), όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr.

Όσο για το πότε θα γίνει κάτοικος Λισαβόνας ο Έλληνας γκολκίπερ, αυτό παραμένει ερωτηματικό προς το παρόν. Η απόφαση δεν έχει ληφθεί, ή τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, και αναμένεται να γίνει γνωστή μέχρι τον Δεκέμβριο, κατόπιν συνεννόησης των δυο ομάδων.

Άλλωστε, ορισμένα κομμάτια του deal σκοπίμως δεν έχουν γνωστοποιηθεί, αφού όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν, η Μπενφίκα ζητούσε απόλυτη μυστικότητα από τον Παναθηναϊκό για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας προκειμένου να μην διαταράξει εσωτερικές ισορροπίες στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags