Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονίζει ο οπαδός που χτυπήθηκε στο Καραϊσκάκη: «Είπα ότι θα πεθάνω - Θα έμπαινα στον αγωνιστικό χώρο»!
| 2017-10-12 21:12:00

Συγκλονίζει ο οπαδός που χτυπήθηκε στο Καραϊσκάκη: «Είπα ότι θα πεθάνω - Θα έμπαινα στον αγωνιστικό χώρο»!

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο οπαδός που χτυπήθηκε στο Καραϊσκάκη: «Είπα ότι θα πεθάνω - Θα έμπαινα στον αγωνιστικό χώρο»!

Ο άτυχος φίλαθλος μίλησε στο ΣΚΑΪ για την επίθεση που δέχτηκε - «Άμα χτυπούσα κι εγω, δεν θα κατάφερνα κάτι, αυτοί ήταν δέκα και εγώ ένας».

Ο νεαρός οπαδός του Παναθηναϊκού, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Γ. Καραϊσκάκης όταν εμφανίστηκε με φανέλα του Τριφυλλιού στην Θύρα 7 στο παιχνίδι της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, αναφέρθηκε στις στιγμές φρίκης που έζησε!

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο νεαρός δήλωσε ότι δέχθηκε ξαφνικά γροθιές και υπογράμμισε ότι αν δεν κατέβαινε τις σκάλες ίσως και να μην έβγαινε ζωντανός.

«Άμα αντιστεκόμουν με άλλο τρόπο δηλαδή να βαρέσω, δεν θα κατάφερνα κάτι, αυτοί ήταν δέκα και εγώ ένας. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω την δύναμη μου για να ξεφύγω», ανέφερε ο νεαρός οπαδός.

Επίσης, δήλωσε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να ξεφύγει από τους μαινόμενους οπαδούς ενώ η κατάσταση του ήταν τέτοια, που ήταν ικανός να μπει στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να γλυτώσει!

Ακούστε τον:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags