Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν κρατιέται ο Γιαννακόπουλος - Ποιοι τον έχουν «τρελάνει» και τι ετοιμάζει!
| 2017-10-12 21:48:00

Δεν κρατιέται ο Γιαννακόπουλος - Ποιοι τον έχουν «τρελάνει» και τι ετοιμάζει!

Sportdog Team
Δεν κρατιέται ο Γιαννακόπουλος - Ποιοι τον έχουν «τρελάνει» και τι ετοιμάζει!

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του αφεντικού της ΚΑΕ που είναι έξω φρενών. 

Το μπάχαλο που έχει  δημιουργηθεί με τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού καλά κρατεί, με την ΠΑΕ να προβαίνει σήμερα σε επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποιώντας το ποσό, στο οποίο ανέρχονται τα χρέη της ομάδας.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαφωνεί με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, αφού τα θεωρεί ψευδή. Άλλωστε, γι' αυτό έχει προαναγγείλει ότι σε περίπτωση που οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν έλεγαν την αλήθεια, θα το κάνει ο ίδιος.

Μάλιστα, φρόντισε ήδη να αναφερθεί στο χρέος της ομάδας μέσω Instagram, κάνοντας λόγο για συγκεκριμένο ποσό, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που γνωστοποίησε οι διοικούντες, ενώ προειδοποίησε πως θα βγάλει τα πάντα στη φόρα την προσεχή Δευτέρα.

Το γεγονός ότι η ΠΑΕ ψεύδεται, όπως πιστεύει το αφεντικό της ΚΑΕ, τον έχει κάνει έξαλλο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έξω φρενών, αφού θεωρεί ότι με το να παρουσιάζουν παραποιημένα στοιχεία, όχι μόνο αποκρύπτουν την αλήθεια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά ταυτόχρονα θίγουν και τον ίδιο.

Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έκανε πρόσφατα προσπάθεια να μπει στην ΠΑΕ, στο πλαίσιο της οποίας αυτός και οι λογιστές του μελέτησαν εξονυχιστικά τα οικονομικά δεδομένα και το χρέος του συλλόγου.

Συνεπώς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωρίζει από πρώτο χέρι την οικονομική κατάσταση και από τη στιγμή που στη δημοσιότητα δίνονται ψεύτικα στοιχεία, το να μην αποκαλύψει την αλήθεια, τον «τον καθιστά συνένοχο», όπως ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται στο περιβάλλον του.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν έχει διάθεση να βάλει νερό στο κρασί του αυτή τη φορά και είναι έτοιμος να… απασφαλίσει μιλώντας δημοσίως με δεδομένα και ονόματα.

Πάντως, αυτό δε σημαίνει ότι σκοπεύει να θίξει τον προσφάτως αποχωρήσαντα πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, τον οποίο έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν. Την... οργή του έχουν συγκεντρώσει κυρίως οι συνεργάτες του «Mr. Skai», οι οποίοι έχουν παραμείνει στον σύλλογο, αφού -άλλωστε- αυτοί είναι που έβγαλαν την ανακοίνωση για το χρέος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags